Sinners.

hier mijn fiets hij laat hem toch niet zien

Bijlage: http://files.motor-forum.nl/forum/download_document/403838/0313a2a4c7348aedc9befe4a8cd9d5a9 (mike klijn.JPG)​
 
ja, ik had ze al gezien, maar doet nou es un foto van je eige brommert dan ;)

Hahaha..komt eran-komteran..Morgenavond eerst m'n apehangert ophalen(kweet dat k eerst gezegd had hier ergens dat k m zelluf zou gaan maken maar..25 euro voor n nieuwe met alle skroefies En verchroomd?? k kan maar beter nie t wiel opnieuw proberen uit te vinden vond ik..dus vd winter maar es zelf mooie uitlaatbochten proberen te buigen :X tja 'had n grote mond over zelfbouw..moet er wel ff wat gebouwd worden natuurlijk !?)
Eind deze week gaat de zaag in de achterkant van m'n brommert en word t een hardtail-voor-nood (schokkies zijn dood nl..) EN k heb nog n extra frame en daar gaat op n "nette" manier n hardtail van gemaakt worden..is iemand hier van t forum die dat wil doen dus k laat jullie t eindresultaat zeker zien!!!
t Is nu nog geen foto waardig vind ik dus dat komt nog wel.. :W
 
je kunt toch best een foto plaatsen van de originele fiets en dan tussendoor van elke verandering een foto zodat de mf-leden je kunnen helpen en raadgeven waar nodig en zo krijg je nog eens een leuk topic ook O-)
 
Jullie hebt gelijk (gatverrdame!!#@%^! alWEER.. ;)

Effe vanavond ergens een digi-camera regelen in de kroeg..

Maar..k ben t met je eens over zo'n "foto-voor-foto zelfbouw-topic"..da's wel leerzaam ja..
 
Bekijk hun dvd choppertown en dan begrijp je misschien beter met wat voor kerels je te maken hebt en dathet allemaal wel meevalt......... :] Is tegelijkertijd een musthave in je dvd collectie.
 
Bekijk hun dvd choppertown en dan begrijp je misschien beter met wat voor kerels je te maken hebt en dathet allemaal wel meevalt......... :] Is tegelijkertijd een musthave in je dvd collectie.

Zo'n ehm DVD he, waar kun je die halen krijgen....... O-) O-)
 
http://www.choppertown.net/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.choppertown.net/)

daar kende hem bestellen, bij de makers van de documentaire........ heeft trouwens enkele prijzen gewonnen en enkele fotoos vd sinners en motors zijn gemaakt door onze eigen FD. :]
 
snap het probleem niet met dat kruis is gewoon van wcc uit de USA en ja als je er zelf andere gedachtes bij haalt denk ik dat je zelf met een probleem zit
 
Terug
Bovenaan Onderaan