Situatie Peter Politiek

Het MRTT heeft racesport.nl beloofd op de hoogte te houden van het laatste nieuws. Men is blij met de steunn en alle andere hulp maar wil toch graag de telefoon vrijhouden. dus voor het laatste nieuws zie www.racesport.nl en vergeet niet auto refresch aan te zetten. Want ook wij kregen vragen waar het antwoord al op de site stond.
 

poohbeer

MF veteraan
19 mei 2001
7.140
3
www.pricewatch.be
Tof, maar mag'k je aanraden om "quotes" te gebruiken als je de woorden van iemand anders plaatst. Nu moet'k goed opletten opdat'k jullie en die vader zijn woorden niet door elkaar haal.
Altijd handig om te weten wie het precies zegt vind'k.
 

TTeun

MF veteraan
26 nov 2001
2.167
0
thuis
van de MRTT website:

Zaterdag 31 augustus, *Update* Peter langer in Praag voor beenoperatie

Peter Politiek komt pas na een beenoperatie terug naar Nederland, aldus Peter Politiek Senior donderdagavond. 'De ANWB wilde Peter pas 9 dagen na zijn eerste operatie in Praag vervoeren, waarna hij in Nederland bovendien minimaal 4 dagen in quarantaine moet voordat hij aan z'n been geopereerd kan worden', verteld Peter Senior. De artsen in Praag willen echter niet dat er nog zo lang gewacht wordt met z'n beenoperatie, zodat Peter waarschijnlijk maandag een operatie ondergaat in Praag.

Aangezien het er nu naar uitziet dat Peter ook volgende week niet naar Nederland vervoerd zal worden, in Peter senior gisteren richting Praag vertrokken. Waarschijnlijk in de loop van de avond meer informatie.
Update: Peter Politiek is vanmiddag in Praag gearriveerd, en heeft inmiddels zijn zoon mogen bezoeken. Peter junior is inmiddels lichter verdoofd, en reageerd daardoor beduidend meer op de aanwezigheid van zijn vader. 'Peter bewoog volop met z'n armen en benen, en begreep duidelijk wat ik hem vertelde. Ik kon hem uitgeleggen wat er allemaal gebeurd is, en wat er nog op het programma staat' aldus een opgeluchte Peter Politiek senior.
De arts met wie Peter gesproken heeft kon nog niet met zekerheid zeggen wanneer Junior geopereerd werd, maar wel dat de beenoperatie bij de eerste gelegenheid uitgevoerd zou worden.
Hij is in ieder geval weer bij kennis :)