Slappe tijd op het forum

Mayocity

Die hard MF'er
6 nov 2001
685
0
Grootebroek
Bezoek site
Gebeurd niet veel hier de laatse dagen. Daarom tijd zat gehad en al bladerend door wat bestanden kwam ik nog wat leuke foto´s tegen, waaronder deze:
Op Kicxtour 2001 gaan achterbanden niet lang mee, zoals deze Metzeler.....
Maarrrrr bestand valt niet te posten, schijnt van het verkeerde formaat te zijn (melding is \"ongeldig filetype\")? Bestandje heeft een jpg extensie, wat is er verkeerd aan?
Weet iemand meer?
 

Gizzmo

MF veteraan
8 jun 2001
9.152
0
51
mail hem anders, heb het ook wel eens gehad, en toen omgezet naar ander bestand, en dan weer opslaan als jpg, maar ook dan soms problemen, ene keer met photoshop, andere keer met Paintshop pro.

Gwoon een beetje rotzooien.
 

Fastcruiser

MF veteraan
Donateur
14 aug 2001
10.831
81
Bezoek site
Liever een band gezien met de zijkanten kaal :9~ Komt dit nu door vooral rechtdoor rijden of heeft \'ie een paar burnouts meegemaakt.
 

Daemon

MF veteraan
15 jun 2001
1.487
0
Okokokokokokok
vergelijk dan een nieuwe bt010 met een met 3000 km erop!
][/quote]

LOL heb je gewoon je band op de scanner gelegd of zo? ;)

ik rij met mijn BT010\'s toch rond de 10.000 km, in de winter zelfs rond de 12.000.
 

poohbeer

MF veteraan
19 mei 2001
7.139
0
www.pricewatch.be
Hé Poohbeer, wat heb jij nou gedaan met die JPG\'s want ik heb precies hetzelfde probleem nl. de melding \"ongeldig file-type\"
Ik heb niks gedaan behalve het ding bij mijn webspace geupload.
Het misc.php script dat die dingen serveert (of het script dat die dingen eerst controleert) zal wel weer rot zijn ofzo.
 

Mar1tin

Spa is gááááf!
Donateur
19 nov 2001
5.882
16
58
Weert (Limburg, NL)
www.motormaf.nl

Hé Poohbeer, wat heb jij nou gedaan met die JPG\'s want ik heb precies hetzelfde probleem nl. de melding \"ongeldig file-type\"


Ik heb niks gedaan behalve het ding bij mijn webspace geupload.
Het misc.php script dat die dingen serveert (of het script dat die dingen eerst controleert) zal wel weer rot zijn ofzo.
Heb dat ook 2 keer gehad, echter ergens gelezen dat het geen hoofdletters mogen zijn (aan het eind v/d url?). Daarna hoofdletters veranderd in kleine letters en dat pikt ie wel :} :} :}
 
Laatst bewerkt: