speciale oordoppies

ik, heb ze gekocht in nijmegen bij een brillen-/gehoor-boer (is wel een specialist hoor) merk: silent-comfort, vind ze helemaal toppi.

ga zeker 10!! zaken af voordat je ze bestelt, er zijn er een hoop die dat als bijzaak bijdoen, dus wel oppassen waar je het laat doen en zeker NIET omdat die andere ff iets goedkoper is.
 
Ik wilde eigenlijk een hele uitleg geven, maar iets makkelijker is gewoon te zeggen dat je de zoekfunctie moet gebruiken..... Typ voor de grap eens 'oordopjes' in en je wordt op je wenken bediend. Succes..
 
Ik heb ze van elacin groeneveld en ze hebben een jaar of 2 perfect gezeten alleen de laatste tijd sluiten ze niet meer goed af... Je oren veranderen van binnen en helaas in mijn geval wat te snel ;)
 
Ik heb oordoppen van Alpine (zachte) op de beurs in Utrecht gekocht. Zitten heerlijk. Van 21 t/m 24 oktober is er weer Motor Rai in Amsterdam, dan heb je leuke aanbiedingen, scheelt toch gauw een aantal eurootjes. Ik heb € 85,= betaald voor zachte doppen. Succes met je zoektocht.

Heb net even voor je op de site van Alpine gekeken, tot 1 september a.s. hebben ze een actie. Voor € 90,= heb je een paar op maat gemaakte paar oordoppen.
 
Laatst bewerkt:
Hmm toevallig ben ik net op mijn vakantie 1 van mijn op maat gemaakte doppies kwijtgeraakt :( maar ze bevielen echt perfect! Na een korte gewenningsperiode zitten ze echt veel beter en ze dempen veel prettiger dan die inknijp en uitzetdoppies. Die laatste doen bij mij na een dag rijden gewoon pijn (ok ik ben een mietje, NOT!). Ik ga dus ook zeker weer nieuwe bestellen.

Kijk maar eens op:
http://www.earmo.com/ (deze heb ik)

of:
http://www.alpine.nl/test/FastSearch.asp

Succes!
 
als je nou een paar euro meer neerteld voor een verzekering bij alpine
en mocht je ze dan verliezen krijg je zo een paar nieuwe.
doen ze totaal niet moeilijk om.
ik was ze ook verloren en heb zonder problemen nieuwe gekregen.


mvg 1500vulcano
 
Heb er laten aanmeten voor mn werk makkelijk en echt veel beter.
Via audisafe maar die zit in de regio zeeland.


Edit:
En als je ze kwijtraakt dan krijg je waar ik ze gekocht alleen maar nieuwe als het dopjes zijn met een touwtje eraan. en ik heb de motorversie zonder touwtjes dus B|
 
Laatst bewerkt:
Ik heb mijn oordoppen ook van Earmo. Heb ze in 2003 laten maken voor een beursprijs van 75 euro. Omdat ik in Zwolle werk heb ik ze wel bij hun op het bedrijf aan laten meten. Gezien de tijdschriften en motorbladen die ze er hebben liggen zijn het er echte motorliefhebbers.

Ik was mijn oordoppen dit jaar alweer verloren :( . Maar ik wou toch echt niet zonder op vakantie, dus heb ik nieuwe laten maken. Ze hadden de pasvormen nog liggen, dus ik hoefde ze niet opnieuw aan te laten meten. Duurde een week of zo en toen hadden ze al weer een nieuw setje voor me klaar. Kostte wel weer 75 euri.

Ik heb ze nu gelijk laten verzekeren, kostte 10 euro extra, en daarvoor ben ik nu de komende 2 jaar verzekerd tegen verlies.
 
Terug
Bovenaan Onderaan