Steen in de kikkerpoel ?

Mario

Die hard MF'er
22 aug 2001
361
0
Turnhout
Allez, eens kijken of er hier reactie op komt.

Heeft er al eens iemand met een Boss Hoss gereden eigenlijk ? Ik vind ze oerlelijk, maar wel spectaculair. Heb er ook nog nooit een gehoord, dus weet niet of dat de moeite loont. Velen vinden die modellen een belediging voor het woord \'motorfiets\'.
 
Ik schrijf wel hoor :)

Naast de lelijkheid vloekt de Boss Hoss :r met alles wat motorrijden inhoudt: Het rijdt niet, het remt niet, het stuurt niet etc...

Gehaald uit een recensie. Ik heb er zelf niet op gereden en dat zal ik ook niet doen.

Overigens: verkiezing M&T over walgelijkste motorfiets van de afgelopen eeuw: Boss Hoss :r stond op 1.
 
Hij is erg lelijk maar ik zou er best een keer op willen rijden

Automatic 2 speed
Horsepower: 502@5200 rpm.
Torque: 567@4200 rpm
Maximum rpm: 5800rpm

Boss Hoss Cycles Belgium

http://www.bosshoss.be/

Slechts 2.300.000,00 BFR
Da\'s dus zo\'n 125.645,65 guldentjes. Hoeveel BPM moet daar nog bij? :?
 
neem eens een keer een testritje. Gewoon aan komen rijden op je scooter met ook een automatische versnelling en dan netjes vragen aan zo\'n Harley annex Boss Hoss dealer of je een rondje mag bulderen.
 
Yep, zut.

Eerst maar 1 versnelling, nu een automatische 2 versnellingsbak die je met een pook bedient.

In een ander topic is zijn al eens wat foto\'s en webadressen van Boss Hoss langsgekomen.
 
ben er wel eens een paar tegengekomen, ziet er echt wel wijs uit zo rijdend, lijkt me toch wel leuk zo\'n bak.
Een echte chopper hoeft toch niet functioneel te zijn. Die hardtail van harley (echte hardtails) rijden ook echt niet lekker. Maar sommige zijn echt wel mooi.
 
Nieuwe modellen zit zelf een achteruitversnelling op. \'k zou ook blij zijn met de startmotor. Een kickstarter op zo\'n 6-cylinder gaat zeer doen.
HD Duckers in Venlo-Blerick is importeur en heeft er enkele staan. Wie durft? Testritten in dit forum als nieuw onderwerp? *D
 
In Motortrader stonden er twee te koop: rond de HFL 70.000,- kan je eigenaar worden van een motor met een Chevrolet V8 blok erin... Kijk in Amerika, als er geen snelheidcontrole is, lijkt me dat wel wat op de lange wegen, maar hier in Nederland?
 
Let op! 9,10,11 november is er de Motorsale in Rosmalen (www.bigtwin.nl). Hier staan verschillende Boss Hoss motoren (HD Service Venlo). Deze heeft op zijn site (www.hdservice.nl) ook diverse staan. Staan ook niet alleen in Mototrader maar ook in het Motoroccasion Magazine. Deze worden trouwens gratis uitgedeeld op de Motorsale. De Motorsale is een gave show voor iedereen die van Choppers houdt.
 
Heheh, voor de ECHTE pk freaks heb je een Munch Mammut 2000; 260PK (je leest het NIET verkeerd) en 295nm aan koppel (MEER dan de meeste TDi AUTO's), zie ook http://www.muench-mammut-2000.com/e/sites/home.html

Of je kan kiezen voor een Confederate Hellcat Harley gebaseerd kreng, zie http://www.confederate.com/
Race chopper met 135 pk (200+ met nitro, zie ook andere post op dit forum over deze motor) en 130nm aan koppel, ongeveer evenveel als de gemiddelde 1600-16v auto, voldoende om een caravan mee te trekken dus ;)

Beide zullen overigens een HEEL stuk beter rijden dan een Boss-Hogg/Hoss whatever, en dan met name de Hellcat ;)
 
Goh, kijk eens naar mijn motor.
Toevallig geinspireerd erdoor ;)


En 208 krukasPKs :P

En die Harley power, 350 PK zonder NOS is er ook al.
En wat nou, Boss rijd niet :?
 
Heheh, een Vmax geinspireerd door een Much of een Confederate??
Antwoord is wat vaag, mijn persoonlijke keuze zou een Confederate zijn ;)
Denk ook dat dat HEEL wat beter rijdt dan een Munch/Boss Hogg/standaard Harley of anderen (denk aan gewicht, breedte en zwaartepunt, alsmede REMMEN), verder ook snel zat, daar je al snel genoeg wind vangt op zo'n ding ;)

Maar dat is PUUR mijn mening ;)

Anderen mogen hun eigen mening hebben en hun voorkeur verkondigen ;)
 
Nice, mijn voorkeur zou H-D (sportster of aangepaste softail), Confederate, Buell, Munch en dan pas een Boss-Hogg zijn ;)
 
zegt de term "oude Koeien" je iets :?
zjezus man, dit is een topic van 2 jaar oud |(

De gespleten geest van MF, Als je een nieuw topic opent is het UtFS of je krijgt 80 linkies naar topics die er al zijn. Niet meer over beginnen dus, Toch Gorillaz???

full


Ik vind het een gaaf ding (hoor hem, met zijn 250) maarrehh net effe te dik. Die dunlop R achter zou ik voor een licht gesneden slick hebben vervangen.
 
Laatst bewerkt:
De gespleten geest van MF, Als je een nieuw topic opent is het UtFS of je krijgt 80 linkies naar topics die er al zijn. Niet meer over beginnen dus, Toch Gorillaz???

Ben ik met je eens, Maar 4 oude topics van meer als een jaar omhoogkicken met 4 keer (bijna) hetzelfde nietszeggende bericht is me wat te veel van het goede. :)
 
Ben ik met je eens, Maar 4 oude topics van meer als een jaar omhoogkicken met 4 keer (bijna) hetzelfde nietszeggende bericht is me wat te veel van het goede. :)
Dat had ik dus gemist..
Zit ook wel eens bij de oude topics te neuzen... grappig
 
Leven en laten leven he..zijn er genoeg die de ouwe topics nooit eerder hebben gelezen ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan