Stel je\'es voor?

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abby

MF'er
2 nov 2001
88
0
Hoi allemaal!

Sinds kort ben ik hier ook van de partij en als ik hier de berichten lees vraag ik me altijd af wie of wat de persoon is achter deze berichten.
Misschien kennen jullie elkaar al hartstikke goed en is hier al een topic over geweest, maar ik ben hier nog redelijk nieuw en ben dus best wel nieuwsgierig naar wat jullie over jezelf kunnen vertellen.

Ik zal de spits afbijten, komt\'ie....



Wie durft? ;)
 
Ik ben Wouter, 21 jaar oud, tijdje terug rijbewijs gehaald, beste beslissing van mijn leven was dat, rij op een FZR400, wil volgend jaar iets snellers, heb als auto een verotte Astra, woon in Friesland, ben sinds een tijdje moderator hier en werk in de IT.

Goed genoeg? :) Nou jij! :P
 
Ik ben Alexander, 25 jaar oud, procesbeheerder bij een internationale drogisterijketen die begint met K en eindigt op vat... Heb sinds \'95 een auto-rijbewijs, sinds 12 september jl. een motor-papiertje, rij nu een \'97 er Bravo 1.4 en een \'98 er ZX-6R. Muziekkeuze: zie het andere topic, Hobbies: ja.

En voor de volledigheid: Bruin haar (met grijze highlights :P ), blauwe ogen, bril -2,75 & -2.75, rond de 1.95 lang (volgens laatste meting) en momenteel single...

Lijkt me compleet genoeg... Wie volgt?
 
Laatst bewerkt:
Ik ben Ramon, 24 jaar en woon in Emmen. Werk sinds 2 jaar als Systeembeheerder op een middelbare school en rij in een VW Golf G60. Heb 22 augustus jl. m\'n motorrijbewijs gehaald en rij op een Suzuki GSX-R750 van 1998. Ik kan me niks beters wensen :)
 
Ik ben Mark, 25 Jaar, ik heb 6 jaar mijn motorrijbewijs en ga in Mei voor een VROII cursus..

Toekomstdroom: Ducati 916/998S rijden.
Realiteit: Racelicentie halen en lekker knallen..

Geen vriendin, geen televisie, geen radio
Wel computers (3), wel internet, wel gek op feestjes.. !!
 
Laatst bewerkt:
Hoi,

Ik ben Arjan van Bavelgem. Ben ook best wel nieuw hier, heb sinds 2 weken mijn rijbewijs en rijd een R6 uit 2001. Verder werk ik in de IT als systeemontwikkelaar. Ik rijd verder nog in een gechipte seat ibiza tdi uit 2000. En zoals iedereen hier is mijn grootste hobby tegenwoordig motorrijden (als dat @@$##*## weer het hier een beetje toelaat).
 
Ik ben Johan.
29 jaar.

Op mijn 19e mijn rijbewijs gehaald. Toen wat jaartjes rondgereden op een GS750. Daarna een FJ1100.
Later mijn FJ ingeruild voor een sportster.
Ik heb mijn hele leven lopen schelden op Harley\'s omdat je veel te veel betaald voor een motor die qua techniek en prestaties totaal niks voorstelt.
Maar omdat ik ook graag zelf sleutel en verbouw aan een motor (en omdat ik mijn sportster bijna voor niks kreeg) heb ik toch een harley gekocht.
Tot nu toe nog steeds geen spijt van, behalve als ik iemand kneedown of heel hard zie gaan.

Verder werk ik op kantoor bij een bouwbedrijf en heb 2 kids.

Groeten,
 
ben andries, 26 lentes jong, rijdt sinds oktober een Magna, bezig met afstudeerscriptie neurale netwerken (das ook iets met pc\'s), hou van alle mooie vrouwen en ik snap niets van Netelenbos.. :9
 
Goed, ik zal de volgende zijn.

Mijn naam is Jack, ik ben 25 jaar oud en studeer al zolang ik me kan herinneren ;) Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit in Eindhoven. Nog een jaartje en dan mag (lees: moet) ik me ook in het arbeidsproces gaan storten |( .

Verder rijd ik een Yamaha FZR 600 Genesis :} uit 1993. Deze motor heb ik twee maanden geleden gekocht, maar mijn rijbewijs heb ik al bijna twee jaar. Ik durf het bijna niet te zeggen, maar voor die tijd ging mijn aandacht veel meer uit naar koekblikken :P , die had ik dan ook eentje voor de deur staan.

Naast veel te vaak op het MOTOR-forum rondhangen ben ik ook penningmeester in het bestuur van de Eindhovense Studenten MotorClub (ESMC) \"de Asfalthappertjes\".
Mooi moment voor spam, kijk maar eens op: http://www.stud.tue.nl/~esmc (Http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.stud.tue.nl/~esmc)

Qua motoren zie ik mij wel op een R1/R6 (in het oranje zie ander topic) eindigen. Hoewel dat eindigen wel een beetje luguber klinkt als ik het zo opschrijf \ '( .

Schuin_ik_erop.jpg
 
Laatst bewerkt:
Mijn naam is Ronald, heb sinds een maand het gezin uitgebreid met een kawasaki Zx 6R uit 98. heb er helaas nog niet op kunnen rijden omdat hij nog geen nummerbord heeft (= ingevoerd vanuit d\'land). k\'hoop over twee week voor de keuring te gaan en dan .. :]

ik werk als Field engineer in de IT. Mijn voiture is een Renault Megane Coupe (rood :P ). Woon sinds drie jaar samen met m\'n vriendin in Groningen en wacht ook hier op beter weer..
 
Kben Tjeerd en kruip/loop pas 23 jaar op deze aardkloot rond. :P

Ik werk nu anderhalf jaar, waarvan een half jaar als assistent controller bij een drukkerij.
Ik rijd (normaal gesproken) elke dag woonwerk 27km enkele reis. (ook bij regen)

Ik heb sinds 13 november 2001 m\'n motorrijbewijs (m\'n rooie GSX600F had ik al een maand eerder)
Op dit moment ligt ze volledig in de prak, maar dat komt uiteindelijk wel weer goed (hoop ik \ '( )
(ik hoor vandaag als het goed is meer)
 
[me]Skoezie is Patrick en 27 jaar jong...
[/me]


Sinds 11 mei van dit jaar m\'n rijbewijs. Kachel rond op het brik van m\'n ma en hoop volgend jaar een wat sneller exemplaar te mogen berijden. Ben werkzaam in de IT als systeembeheerder en verveel me 95% van de tijd dat ik op m\'n detacherings-werk zit de tering, dus daarom kom je geregeld een post van me tegen. Heb van m\'n baas een 206, waar ik nogal geregeld mee op de nederlandse snelwegen te vinden ben. Woon verder in het o zo duffe Assen, waar is sinds 2 jaar samen woon met m\'n lieve vriendin die het al 6 jaar met me uithoud.

Dat was het wel denk ik...

En ik wil een GSX-R 600 8-)
 
www.datingservice.nl lijkt het wel op...sjeetje ;)

Ik ben Alexander, 25 jaar oud, procesbeheerder bij een internationale drogisterijketen die begint met K en eindigt op vat... Heb sinds \'95 een auto-rijbewijs, sinds 12 september jl. een motor-papiertje, rij nu een \'97 er Bravo 1.4 en een \'98 er ZX-6R. Muziekkeuze: zie het andere topic, Hobbies: ja.

En voor de volledigheid: Bruin haar (met grijze highlights :P ), blauwe ogen, bril -2,75 & -2.75, rond de 1.95 lang (volgens laatste meting) en momenteel single...

Lijkt me compleet genoeg... Wie volgt?
 
In het normale leven spreken ze me aan met René. Ben 27 jaar en heb sinds begin van dit jaar mijn rijbewijs. Eerste maandjes rondgereden op een chopper (Honda Shadow VT700 uit 84) en ik heb er nu een Ducati St2 bij gekocht Kijk voor plaatjes in http://www.motor-forum.nl/forum/topic.php?id=1337 (gallerie). Ben woonachtig in Terborg (achterhoek) en werk in Den Haag. Werk zoals velen hier in de IT.
 
Welkom,
Michael, 19 jaar. Woon in Huizen ( ligt in het Gooi ). ALs het meezit heb ik maandag mijn Rijbewijs en dan ga ik rijden op een LTD 250
 
Nou ik moet er ook maar aan geloven ;)

Ik ben Jan-Kees, 20 jaar, woon in Amersfoort. Heb bijna anderhalf jaar m\'n motorrijbewijs, en heb 2 maanden voor m\'n motorrijbewijs m\'n autorijbewijs gehaald. Ik rijd nu rond op een Honda XR250R (ben op kilometers afstand te horen!) en daarvoor op een geknepen Suzuki GS500e met een mooie \'race\'kuip eromheen (je hebt ook nog zat andere lelijke kuipen voor een GS).
Verder studeer ik nog, laatste jaartje Technische Informatica, hele saaie opleiding, maargoed, geloof dat het beter verdient dan vuilnisbakken ophalen.

Verder rijd ik ook op \'s Heren wegen in een Peugeot 405.. eigen auto en eigen motor voor deze 20-jarige student. Verder nog een vriendin die al anderhalf jaar van me houd (en laten we hopen dat dat zo blijft). ennuh de volgende motor die ik koop wordt waarschijnlijk een Yamaha FZR600 :}

Zo genoeg ?
 
Ik, goeduitziende jongeman van 25 (geen snor, baard of bril) zoekt een spontane lieve vrouw om de geneugten des levens te ontdekken. Voorwaarde is wel dat dit na 22:00 plaats vindt omdat ik overdag met mijn motor aan de gang ben en \'s avonds met mijn vrienden in de kroeg zit.
Mocht dit bovenstaande geen onoverkomelijk probleem voor je zijn stuur dan een mail naar dennis@motormaniacs.nl. Reacties met naaktfoto worden als eerste behandeld.
Zie onderstaand lijstje voor meer achtergrond info:

Naam: Dennis
Nickname: Cascadeur
Woonplaats: Amsterdam
Geboortedatum: 07-08-1976
Lengte: 1.93
Kleur ogen: blauw/groen
kleur haar: donkerblond
Schoenmaat: 43
School/werk: 5 HAVO reclamebureau
Rook je: yep
Hobby\'s: motorrijden, vrouwen, motorfietsen en vrouwenlichaam
Broers/zussen: broertje en een halfzusje
Heb je verkering/een relatie: ja, verkering en relaties
Piercing: nee
Tattoo: nee
Vakantieland: Italie!!!
Is er iemand die je niet zal terugschrijven:nee
Leukste persoon die je dit jaar hebt leren kennen: de leuke personen DIE ik dit jaar heb leren kennen!
Persoon die je dit jaar liever niet had leren kennen: da zeg k liever niet...
Wie zou je graag ontmoeten: jennifer lopez, Foggy, Freddy Spencer
Wie bewonder je enorm: Therry vd Bosch
Meest sexy personen: meisjes met lekker koppie en kontje
Favoriete auto: Donkervoort SA8
Favoriete film: scary movie, pearl harbor
Favoriete muziek: dance
Favoriete stad: Amsterdam, Barcelona
Favoriete knuffel: teddybeer(?)
Favoriete geurtje: oeh dat zijn er veel, maar ik ga er maar eentje noemen en dat is Issey Myaki
Favoriete week/maandblad: Performance Bikes
Favoriete geluid: Dikke ploffen van mijn Duke
Favoriete TV-series: friends
Favoriete schrijver: ?
Favoriete troetelnaam: pornopoppetje
Wat staat er op je mouse pad: foto van mijn Alfa Romeo
Wat ligt er onder je bed: k zou t nie weten, vast veel troep
Lievelingskleur: Antracietgrijs en knaloranje
Lievelingslied allertijden: Born Slippy van Underworld
Lievelingslied op dit moment: britney spears, slaaaaaave 4 you
Lievelingseten: pannenkoeken
Lievelingsvak op school: frans
Lievelingsdrank: wodka red bull
Lievelingscijfer: 7
Wat vind je het mooist aan jezelf: ogen
Welke deodorant gebruik je: sanex
Welke schoenen draag je het liefst: mijn Gearne motorlaarzen
Hoe laat ga je slapen doordeweeks: 1 uur \'s nachts
Welk woord of welke zin gebruik je vaak: liever op een wiel
Het meest romantische wat je ooit is overkomen: zonsondergang op Santa Monica Beach met 3 mooie vrouwen
Het meest beschamende moment van je leven: weet ik nie meer
Ben je een buiten persoon of binnen persoon?: als t zomer is buiten, als t winter is binnen
Wat doe je in het weekend: dansen, sjansen en feestuhh!!!!
Welk vak doe/deed je niet graag op school: wiskunde, en gatverdamme economie!!!!!Vooral niet met zo\'n leraar!
Je Ontbijt: vloeibaar
Wat eet je absoluut niet graag: witlof,
Huisdieren: huismijt
Lachen of dromen: ik lach veel ja! maar droom ook wel veel
Serieus of grappig: meestal grappig, maar soms moet je gewoon ook ff serieus zijn. ik zal bijvoorbeeld tijdens een kerkdienst niet zo snel lachen
Snel of traag: snel
Alleenstaand of relatie: relatie maar ook alleenstaand. Moeilijk hoor keuzes maken.
Simpel of ingewikkeld: ik denk meestal ingewikkeld
Cremeren of begraven: begraven
Alcohol of sex: beide natuurlijk! liefst ook in die volgorde
Lang opblijven of vroeg naar bed: vroeg. In het weekend meestal rond 6 uur \'s morgens
Licht of donker?: donker
Spreken of zwijgen: spreken
Grote of kleine vrouwen: meisjes moeten kleiner zijn dan ik, maar ik hoef er nou ook weer geen een van 1.50 m ofzo
Krant of weekblad: weekblad
Knuffel of een kus: eerst een knuffel dan een kus(ik neem ze lekker allebei :)
Gelukkig of triestig: gelukkig
Leven of dood: leven, wat heb je er nou aan om dood te zijn
Fuif of discotheek: discotheek
Linker of rechter bocht: rechter bocht
Saus erop of ernaast?: helemaal geen saus!!!
Bruin of blond: dat maakt nou echt geen reet uit!
Wat zou je vragen als je \"God\" een vraag mocht stellen: offie wat meer zon en warmte kan geven
Geloof je in reincarnatie: ja, als je met godsdienst die film hebt gekeken wel ja!
Bestaan buitenaardse wezens: nee
Wat zullen je laatste woorden zijn voor je sterft: Dat zien we dan wel weer
Bestaat de ware: ja zeker wel!
Hoeveel kinderen wil je: 2
Waar kan je niet tegen: arrogante mensen die nix hebben om arrogant over te doen!!!
Het beste gevoel ter wereld: verliefd zijn
Het slechtste gevoel ter wereld: verdrietig zijn
Waar ben je bang voor: spinnen en in je eentje opsporing verzocht kijken<---klinkt dom he??
Word je soms emotioneel: ja
Ben je op dit moment verliefd: ja
Huil je tijdens films: alleen tijdens Titanic
Droombezigheid als je ouder bent: eigen motorzaakje
Geef een van je vele goede voornemens voor het jaar: minder snoepen en minder buiten de deur neuken.
Wat was je eerste gedacht toen je vanmorgen opstond:....ik ga maar weer liggen
Als welk dier zou je terug willen keren?: dolfijn
Wat is het mooiste aan het lichaam van een vrouw: ogen en uitstraling
Plek waar je het zou willen doen: strand
 
Favoriete troetelnaam: pornopoppetje !!!

Kun je ook je nick aanpassen??

Ik ben sinds januari dit jaar in bezit van mijn roze papiertje voor de motor. Mijn autopapier had ik al in 1993.

In het dagelijks leven nomen vrienden me ook gewoon Boom Boom.

Heb iets te lang gestudeerd en eigenlijk niets afgemaakt. Ben nu nog bezig met mijn avondstudie Heao CE en overdag werk ik op dit moment bij een duitse bank, maar dit word per 1 januari verruilt voor een projectmatige baan door het hele land.

Rijd op dit moment een R6 en rijd hier het hele jaar mee door, omdat het leuk is en omdat ik geen auto heb (komt er nog wel aan). Ik heb hem in augustus gekocht en samen met mijn vriendin proberen we zoveel mogelijk kilometertjes te maken.
 
Ben Erik en \"berijd\" :p alles wat snel gaat en adrenalineverhogend is. Ik geloof da ik 29 ben, sinds 93 motorrijbewijs en ben aan m\'n 9 motor toe. Op het moment heb ik een fazer en een cb500.
Ben net als al die andere knakkers hier werkzaam in de IT. :) Heb wat Tattoos en piercings.

Verder ben ik erg blij dat m\'n baas me verantwoord genoeg vond om een Leasebak uit te kiezen (verlaagde Seat Ibiza sport 110pk). Weet je leasewagens rijden absoluut het lekkerst. Ze hoeven niet warm te worden en dat de banden een beetje snel slijten, ach dat vind niemand erg.

Oh ja het was een motorforum sorry
Heb een vriendin die ook motor rijdt. Dus dat is ook ok.
 
Nou vooruit:

Ben 27 jaar, heb sinds 93 autobewijs + renault 4 en sinds april mijn monster en mei het papiertje daarvoor . Werkzaam als : docent middelbare school, kinderboeken schrijven en illustreren, annimaties maken, en schilderen + tekenen.
Voor de rest scheur ik als het kan op het monster en dan zo schuin als ik op dat moment lef
heb 8-) .
Woon in Amsterdam en wil er voorlopig niet weg.
En heb vriend met Buell.

Gr. M.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan