Stoute Cross Nunspeet belooft weer spektakel

Remy43

MF veteraan
25 feb 2005
3.959
0
Losheimergraben
Nunspeet, september 2006 - Voor de derde achtereenvolgende keer wordt ook dit jaar weer een Stoute Cross georganiseerd en wel op 21 oktober aan de Oosteinderweg.
Het belooft ook dit jaar weer een groot spektakel te worden met meer shows en demonstraties, met o.a. weer de monstertruck (hopen dat die dit jaar heel blijft), een Amerikaanse school bus voorzien van een mega straalmotor, een dixi met straalmotor, combinerace, en de meest vreemde voertuigen uit het gehele land.

De klasses waarin en op wordt gereden zijn crossmotoren, quads, zijspancrossers, auto’s en dit jaar voor het eerst een brommerklasse (mits voldoende deelname), verder is op het middenveld weer constant trekkertrek en er is weer een mini quad-baan waar gratis gereden mag worden.
Evenals voorgaande jaren is het geen wedstrijd, maar worden er bekers uitgereikt aan diegene die met de leukste-mooiste-gekste uitvoering meedoen.

Inschrijven kan op 9 september tussen 12.00 en 16.00 uur bij Glashandel Wolf aan de Edisonweg 11 in Nunspeet en kom op tijd want ook dit jaar weer Vol=Vol.
Deelname kost voor alle klassen € 20,-, met uitzondering van de nieuwe brommerklasse die voor € 10,- deel kunnen nemen.
Inschrijven kan uitsluitend op persoonlijke basis; dus 1 inschrijving per persoon.

Het bestuur Harry Frens, Rini Wolf, Hendrik Polinder en Aalt Waterweg zijn alweer geruime tijd bezig met de voorbereiding en hopen er dan weer net zo’n leuke dag van te maken net als voorgaande jaren, het motto “kiek’n kos niks” kan dit jaar helaas niet meer gebruikt worden
Dit in verband met kosten van meer ingehuurde shows en demonstraties. De stichting Stoute cross moet dan ook 3 euro entree vragen. Kinderen tot en met 10 jaar hebben nog steeds gratis toegang.

Overigens geldt voor de website nog wel steeds dat “kiek’n niks kos”: www.stoutecross.nl