Superbike Assen 2004

Villie

MF veteraan
14 apr 2003
11.260
0
Westerbork
Ronald ter Braake krijgt alsnog wildcard !

Voor de aanstaande EK SS 600 wedstrijd op 5 september heeft de KNMV op het laatste moment nog een wildcard verstrekt aan de vijftienjarige ronald ter Braake uit Nijeveen. Dit is een unieke kans die mogelijk werd gemaakt door de KNMV en de TT organisatie, nooit eerder reed een vijftienjarige mee in een EK SS 600 wedstrijd!. Door de behaalde resultaten in zijn nog korte carriere kreeg hij deze kans.

Afgelopen weekend startte hij, in zijn tweede ONK wedstrijd, als 20e en viel terug naar een 35e plaats en krabbelde met duivelse snelheden terug naar de 13 plaats die hij tot de finish wist te behouden. Door een kappotte remklauw was zijn start bijna verhinderd, gelukkig was het team van ten Kate motoren zo vriendelijk een reserveklauw uit te lenen, waarvoor dank!
Las dit net op Racesport.nl! :} :}
Geweldig! Heel veel succes Ronald! Go make us proud! :] ;)

Nog iets leuks, het Oostenrijkse Klaffenböck team maakt er begin september de "Dukes of Assen" van. De Klaffi's zijn helemaal General Lee style gespoten en de echte Daisy en General Lee zullen aanwezig zijn!

n_g2745.jpg


Welke MF-ers zijn er allemaal te aanschouwen tijdens de SBK? Ik sta zelf op zaterdag en zondag in de Stekkenwal!

En Arno Visscher is te aanschouwen tijdens de Superbike dankzij een wildcard! 8-)
 
Ja gaaf he!! Ik las het ook net!!
Hoop dat ie wat moois kan laten zien!!
 
Ik heb er ook weer zin in *D

Hoop alleen niet dat het zo regent als het de afgelopen tijd vaak doet, dan kan het weleens lekker worden op de taluds! Ik ga op zaterdag, en zit bij de GT of Stekkenwal :}
 
JEUGD T/M 12 JAAR GRATIS

Voor het WK Superbike zijn twee soorten entreekaarten te koop. Hoofdtribunekaarten à 50 euro en overige tribune plaatsen voor 40 euro. Kinderen t/m 12 jaar (mits onder begeleiding van een volwassene) hebben net als tijdens de afgelopen Dutch TT GRATIS toegang, (Excl. Hoofdtribune), terwijl de jeugd van 13 t/m 16 jaar slechts 5 euro betaalt. Voor de Hoofdtribune en bij de Finish- en Winterdijk- en Stekkenwal-tribune staan de Big Screen Vidiwalls, waarmee de Superbike fans naast de unieke sfeer ook niets van de races hoeven te missen. Op de BIG Screens zie je daadwerkelijk alle uitremacties, inhaalmanoeuvres en herhalingen ‘200% LIVE’, net als thuis op TV.

dit staat er nl op de site
 
ik ga denk ik vrijdag omdat ik andere dagen niet kan, is dat nog wat om dan te gaan???
Kan iemand wat vertellen daarover.
 
maar wie weet het nou? alleen kaarten voor 40euro?

of ook gewoon goedkopere staanplaatsen?

Bij de WSB heb je geen verschil tussen staan en zitplaatsen behalve de hoofdtribune. Dat is altijd al zo geweest. Alleen op de hoofdtribune een toeslag vanwege het dak boven je hoofd. Als je dus vroeg bent kun je voor € 40,- een mooie plek uitzoeken die tijdens de TT wel duurder is en altijd uitverkocht is ( GT/Strubben/Stekkenwal ). Shit nou gaat straks iedereen vroeg en heb ik nog geen goede plek :? :+
 
Hoe zit het eigenlijk op de zaterdag.
Om 16:00uur 's middags is de Superpole, maar ik neem aan dat er 's ochtends en misschien aan het begin van de middag ook wel vrije trainingen zijn m.b.t. de Superbikes. Heb er zelf niet veel over kunnen vinden, behalve een infoflyer op de site van TT-Assen, maar daar staat een programma en dan de tijden van 09:00 tot 18:00 o.i.d. |(
Iemand een idee?
 
http://www.tt-assen.com/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.tt-assen.com/)
Hier staat alles op wat betreft de tijden.

Ik ben er trouwens alleen zondag hopen dat de weergoden het beste met ons voor hebben. :}
 
Terug
Bovenaan Onderaan