superbikestuur ombouw CBR 600F PC25

Piepdeuse

Die hard MF'er
14 jun 2006
610
0
*zwaai*
net al een tijdje aan het zoeken geweest maar vind niet veel hits:

We willen onze CBR 600F PC25 uit 1993, US Model, ombouwen naar superbike stuur.

motor020rx4.jpg


motor015iv8.jpg


Kits vind ik genoeg via marktplaats en [NORML]http://www.ab-m.de/,[/NORML] [NORML]http://www.mdi-online.nl/webshop/[/NORML] etc.

Gisteren maar even naar de Honda dealer (Ten Kate) hier gereden, maar ik kreeg geen bevredigend antwoord wat ik dan precies moet wijzigen aan de ruit/kuip en of dat überhaupt wel lukt met de spiegelsteunen.
Aan de onderzijde van de spiegels valt niets weg te halen. Wel bovenzijde ruit vanaf de spiegels. Maar of dat dan mooi wordt?

Als zij doen (en dus ook nog moeten fiegelieren hoe) wordt 't al snel te gortig: 320,- ombouw en minimaal 300,- arbeidsloon.

Wie heeft er tips en ervaringen met deze bike en ombouw?

Of bestaan er ook clipons die wat hogerop komen?
 

ShkTech

MF veteraan
16 feb 2008
4.183
0
Ik vraag me dit al een tijdje af. Waarom zou je je standaard racestuurtje willen vervangen door een superbike stuurombouw??? Wat zijn de voordelen?

Ben benieuwd, alvast bedankt,

T
 

ShkTech

MF veteraan
16 feb 2008
4.183
0
Ok, het stuur zit hoger als een standaard sportstuur, dus je zit minder ver voorover enzo, daar kan ik inkomen. Maar voor een echte superbike is zo'n stuurtje toch juist minder sportief...?
Kan je dan niet gewoon beter een sportieve toermotor kopen?

Een beetje naief misschien hoor, maar ben gewoon benieuwd naar het idee achter een superbikestuur. Ik heb zelf een Suzuki GSX600F, lijkt best veel op de CBR600F, vandaar mn interesse.

Groetenz, thanx,

T
 
Laatst bewerkt:

ShkTech

MF veteraan
16 feb 2008
4.183
0
Oke, duidelijk. Ehm, sportiever dacht ik vanwege de "superbike" benaming, ik denk bij superbikes altijd aan de races, sportieve motoren.

Thanx, succes met de ombouw!

Mzlzz
T
 
Bovenaan Onderaan