11 feb 2021
2
0
Hey,

Mijn motor slaat af terwijl ik voor de eerste keren autostrade deed.
Tot een snelheid van +- 110km/u werkt alles normaal en de motor start goed en loopt soepel.

Eens boven +- 110km/u slaat de motor af, eens tot stilstand start je hem gemakkelijk opnieuw.

Enig idee wat hier mis kan zijn?

Pieter
 

MSW

Motor-Service-Weert, betaalbaar motoronderhoud
6 aug 2011
659
124
Weert
Ik gok op geen benzine probleem maar een electrisch. Met een gebrek aan benzine stopt de motor er niet abrupt mee. Accuklemmen nog goed vast? Of rammel eens aan de bedrading, veelal in de buurt bij het balhoofd.
 

Clank

MF veter aan
Donateur
25 okt 2016
4.809
3.043
Helmond
Ik gok op geen benzine probleem maar een electrisch. Met een gebrek aan benzine stopt de motor er niet abrupt mee. Accuklemmen nog goed vast? Of rammel eens aan de bedrading, veelal in de buurt bij het balhoofd.
Accuklemmen ga je op lagere snelheden ook merken. Als het bij een specifieke snelheid ineens over is, dan is het vaak wel een brandstofgebrek. Als het goed is duurt het voor ts dan ook even voordat hij/zij door kan rijden. Dat is de tijd die je carburateurs nodig hebben om weer vol te lopen.
 
11 feb 2021
2
0
Bedankt voor de vele reacties al!

Ik had ook een vermoeden dat hij te weinig brandstof krijgt op die snelheden.
De accuklemmen zitten goed vast, de batterij is ook nog in goede conditie.
De zijstandaard heb ik al eens goed vastgebonden, aan deze ligt het dus niet ;)

Wat bedoel je dan 'elecktrisch probleem' is er mss een soort van veiligheid die de brandstoftoevoer afsluit bij verlies van stroom?

Ik kan allezins al starten met wat sleutel werk
 
Bovenaan Onderaan