Suzuki's

Species

Rookie
21 jul 2006
27
0
Paal-Beringen Belgie
Ik heb momenteel 2 Suzuki GSXR te koop staan.

Suzuki GSX 750R 16/12/1994 in uitmuntende toestand. 16600 mijlen op teller. Kleur blauw-wit. Pas vernieuwd zijn de tandwielen met DID ketting, bougies en carburatie afgesteld. Geen krassen of valschade. Nooit circuit gereden.

Suzuki GSX1300R (Hayabusa) in uitmuntende toestand. 24000 km op teller. Kleur zwart-grijs. Olie pas ververst 100 % synthetisch. Special paint, kapje en/of duozit meegeleverd. Speciaal kontje met pinklichten ingewerkt, valblokken, Akrapovic uitlaat. Afstandbediend alarmsysteem. Nooit circuit gereden.

Bijlage: GSX750R.jpg
 
Foto van Hayabusa
full
 
Ja en je krijgt er nog 2 hamburger special bij. Beide motoren ook geschikt voor klein rijbewijs.

Nee,... bedoeling is echter om een andere motor aan te schaffen. Ik heb het staan op een wild star of iets dergelijks. Eventueel in te ruilen voor beide motoren. Zoniet zou het bedrag van 9500 euro voor beide motoren moeten opgehoest worden.

'k Zou zeggen doe me een voorstel ofwel een bod.

Ik moet enkel de basis hebben om te starten. Dit is een Wild Star. Verder is het de bedoeling om deze om te bouwen tot iets als dit.

full
 
Nieuwe achterbrug erin en kontje aanpassen. Gelukkig kan dit allemaal in Belgenland.

Er is een Duitse firma gespecialiseerd in dit type van ombouw. Het is zoals ik vermeld een basis om mee te starten....tenzij er iemand zo'n motor heeft en wil ruilen :] . Dit maakt het mij nog makkelijker. *O*
 
Terug
Bovenaan Onderaan