T.K.A. Honda CBR1100XX Super blackbird

Maxim7s

Die hard MF'er
9 sep 2004
690
0
spanje
Zoals de topictitel al zegt heb ik dus een Super blackbird uit 1997 te koop.
Vraagprijs is 4000euro. edit: 3800 euro


AANGEPASTE PRIJS!! 3500 EURO
aanbieding geldt tot 30 okt!!!


Het is een weinig gebruikt binnenslapertje met slechts 39.000km op de teller. Volgens mijn dealer klopt die stand ook wel. Binnenslapen doet ie in een droge garage aan de druppellader.

De motor verkeerd in een nette staat. Enige minpuntje is een deukje van een paar centimeter ( close up foto volgt ) in de tank. Verder staat ie er nog heel mooi bij.

Aan accessoires heeft ie witte knipperlenzen in de spiegels en een led achterlicht.
( van beide zijn de originele exemplaren natuurlijk aanwezig ).
Verder zit er een givi kofferrek bij met een complete (maar jesus wat een lelijke) kofferset.

Banden, remmen, accu, koppeling ach.. eigelijk alles is gewoon goed aan deze motor. Het enige dat wel op korte termijn even moet gebeuren is de kettingset vernieuwen.

De foto's hieronder staat ie niet echt haarscherp op. Ik zal morgen proberen wat duidelijker plaatjes te schieten.

Voor info graag even een pmmetje of een mailtje schieten naar towila@gmail.com
 
Laatst bewerkt:
dsc00449small.jpg
 
Schopje voor de bird.

De reakties zijn niet overweldigend :(

Niemand zin in een strakke blackbird?

Makkelijk rijdbare fiets. Geen onvoorspelbaar karakter. Volop power en zit nog lekker ook.

Proefrit kan altijd ( neem ff je rijbewijs mee ) en elke vorm van keuring is wat mij betreft toegestaan.
 
Tja Maxim, wie wil er tegenwoordig nou nog zo'n oerdegelijke en niet kapot te krijgen motor kopen ? Die overigens ook nog eens gruwelijk hard loopt })

Schopje voor deze power pakezel !
 
Tja Maxim, wie wil er tegenwoordig nou nog zo'n oerdegelijke en niet kapot te krijgen motor kopen ? Die overigens ook nog eens gruwelijk hard loopt })

Schopje voor deze power pakezel !

Tsjonge. Jij hebt echt smaak. Een bird als motorfiets en hertog-jan als favo bier :}

En ja. Misschien is nou net die degelijkheid een probleem. Heb in diverse bladen die destijds de bird recenseerden gelezen dat ze de ehmm.... 'beleving' en het 'karakter' misten in de motor.

Nah ja. Het is inderdaad zo dat je loeihard met dat ding kunt blehren zonder dat er ook maar iets klappert of trilt, kneiterhard een bocht door pletteren zonder dat ie ook maar een krimp geeft.. en dan het geluid!? Well, het is gewoon net een turbine. Je hoort alleen maar heel gedistingeerd Pffwwwwoooooooooooeeeeehhhh en hop je rijd ineens keihard :D

Maar voor degenen die liever een technisch inferieure karaktervolle fiets rijden is er nog hoop. Je kunt altijd nog 1 bougiekabeltje doorknippen om de balans er een beetje uit te halen en voor de pokkeherrie ga je gewoon ff met een slijptol door de dempers heen ( auw )

Okay. Gekheid op een stokje. De bird is gewoon een machine die je moet liggen. Het is je smaak of totaal niet. Geld voor alle machines eigelijk wel natuurlijk. En om de verkoop maar eens wat te stimuleren. Hop, doen we zomaar ff 200 euro van de vraagprijs af.

Dus..... Nu nog een bird kopen? 3800euro en de wolf in maatpak staat in jouw garage!
 
@dannyossel

Nee sorry. Niets mis met een VTR maar de enige reden dat de bird weggaat is dat ik ga emigreren naar een gebied waar een lichte sm of een scootertje gewoon veel praktischer is. De bird meenemen doen we niet, tenzij er echt geen serieuze koper voor gevonden word.
 
Nog even een schopje voor de blackbird en een foto zonder het rek en de koffers...



Op deze foto zit het originele achterlicht er nog op. Is nu vervangen door led-achterlicht. Origineel natuurlijk nog aanwezig.
 
Laatst bewerkt:
Nieuw plaatjes.

Deze keer met de clear knipperlens zichtbaar

dsc00062tn.jpg


dsc00066h.jpg
 
Laatst bewerkt:
Zijaanzicht:
dsc00064d.jpg


Kleur komt er niet echt lekker uit. In het echt is ie wat donkerder
 
ff offtopic:

En ja. Misschien is nou net die degelijkheid een probleem. Heb in diverse bladen die destijds de bird recenseerden gelezen dat ze de ehmm.... 'beleving' en het 'karakter' misten in de motor.

Dit wordt tegenwoordig ook al als argument gebruikt om de CBR1000rr van de laatste jaren af te kraken...ook die zou 'karakter' missen en 'te lief' zijn voor iedereen die erop zit... omdat hij zo soepel loopt... :?
Zelf denk ik altijd: je bedient zelf de gashendel...en hoe meer soepel de motor loopt en stuurt, des te sneller en wendbaarder ben je op de weg... hier een voorbeeld van een andere dikke fiets:

schopje voor deze fiets
 
Laatst bewerkt:
Zo dan! Dat filmpje is dus gewoon geniaal :} Hulde aan die jap die even laat zien dat je zo'n 'log bakbeest' toch best ff op de vierkante milimeter kunt hoeken.

-en dank u voor het schopje-

Over een half uurtje word de bird weer even uitgelaten want van stilstaan word je lelijk. Mocht u een grote rooie megamerel achter een bijzonder lawaaiige aprilia rsv mille zien rijden vandaag bedenk dan... Hey joh! Da's die bird van mf. Die is voor 3800 eppo's van mijn *O*
 
Zo dan.

De bird liep afgelopen weekend weer als het bekende honda zonnetje. Ze heeft er nog steeds zin in en is nog steeds op zoek naar een nieuw baasje om er de laatste lekkere dagen van dit seizoen nog eens even heerlijk een paar vette bekeuringen mee op te doen.

Tevens een schopje natuurlijk!




Blackbirdje kopuh! vr.pr.3800 euro
 
Nou Nou mensen

Niet allemaal tegelijk. Het seizoen is misschien voorbij voor de mooiweerrijders, maar deze bird brengt u ook als het wat frisser word nog steeds waar je wezen moet.

Komaan, prijs is onderhandelbaar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan