Te koop: Honda VFR 800 fi black BOS uitlaat Spyball alarm TomTom 1999

Status
Niet open voor verdere reacties.

Prodent Paul

MF'er
1 sep 2009
94
2
35
Gemert
Hierbij bied ik mijn zwarte Honda VFR 800 fi uit 1999 te koop aan.
Dit model is voorzien van brandstofinjectie. De V4 motor rijd erg prettig en heeft een mooi geluid. De motor heeft al op lage toeren veel koppel en heeft bij hoge toeren genoeg vermogen. Hierdoor is het een erg fijne tour motor, maar kan je er ook sportief mee rijden.

De motor heb ik overgenomen van de tweede eigenaar die er voornamelijk woon/werk mee heeft gereden. De motor heeft hierdoor altijd netjes zijn onderhoudsbeurten gehad.

Ik heb bij de laatste grote beurt ook de remblokken achter laten vervangen en de injectoren laten reinigen. Dus je kan nog vele veilige kilometers maken met deze motor. De motor heb ik bij Motorcare Brabant in Gemert in onderhoud gehad.

De VFR heeft een buddy afdek kapje voor het zadel zodat hij er sportiever uit ziet. Deze is eenvoudig te verwijderen om een passagier te vervoeren of koffers te monteren.

Ik heb de motor voorzien van een BOS uitlaat met E-keur. Hierdoor is de mooi V4 roffel van de VFR goed te horen. Tevens heb ik een donkere double bubble kuipruit van Fabbri geplaatst zodat de motor er mooier uitziet en je beter uit de wind zit. Daarnaast is de motor voorzien van een gecertificeerd Spyball alarmsysteem. De originele onderdelen zijn ook aanwezig.

De motor heeft wel wat gebruikssporen, maar is nog netjes voor zijn leeftijd. De banden en ketting zijn nog goed zoals op de foto’s te zien is. Er zit voorlopig dus geen groot onderhoud aan te komen. Doe een leuk bod en hij is van jou! Vraagprijs: €2150,-

Eventueel zijn mijn zwarte IXS lederen racepak en Sidi racelaarzen ook ter overname.

 

Bijlagen

Status
Niet open voor verdere reacties.