Te koop of Te ruil Eigenbouw Intruder

Hulzie

MF veteraan
10 nov 2002
9.321
3
Staphorst
DSC00132.JPG


Deze, bj 91, eigenbouw kenteken, frame = Viper blok is Intruder, enigste intruder met aan 2 zijden naar buiten gebouwde carburateurs + S&S filters en werkend, voor meer foto's zie http://members.lycos.nl/shy34/Bredeviper (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/members.lycos.nl/shy34/Bredeviper)
Echter nu zit brede stuur erop, verder is alles netzo.

Idee om te ruilen ?? GSX 1100/1200/1400, RF 900, Naked Bike, XJR of een ander echt toermonster. 4 cyl en 100 Pk ++ CBR 1100??
Of een oude Shovel

Wat niet? Look a R1/ R6 GEEN echte buikschuivers GEEN Duc
 
Ik hb nog een vs700 lijkt me echt iets voor jou.

Ruilen?

pleeeeeeeeeeaaaassseeee???!?!!?!? :)

Mooie fiets trouwens, jammer dat ik er even geen geld voor heb... :(
 
Dit is een home made 750 in Viper frame met dragpipe's, ruil aan een standaard 1400 is eventueel ook bespreekbaar, km stand nog geen 10.000. Reden verkoop ben nu 42 en wil wat meer comfort
Contante verkoop 5750 €, heb nog een taxatierapport van 10.000 € ervan liggen
email henk.huls@wanadoo.nl
 
Laatst bewerkt:
Klopt, ben toe aan een andere uitdaging en heb er nog 4 staan, en we kunnen maar op twee gelijk rijden, dus even weer tijd om een poosje na te denken, maar ja, als iemand um ruilen wil, moet je ook weten waar je event. ook wel op zou willen rijden toch?
 
Ja, maar zoals gezegd, ben 42 en iets minder hard (want de vering zit vast) is fijner, en woon in een rijtjeshuis met carport, heb er 5 in totaal, die kan ik net kwijt in en achter het huis en schuur en carport, en ik rij op deze de laatste jaren nog ca 600 km in het jaar, dat is zonde, als ik er een ander blij mee kan maken dan graag.

Maar liever ruilen dan verkopen (Geld heeft geen emotionele waarde, als ik um ruil aan een andere motor dan kan ik nog eens denken dat is die van die, want ik doe alle onderhoudt zelf, ben zuinig op de fietsen en kan ook alles zelf, deze heb ik ook zelf gemaakt) dus in die zin blijft de waarde, maar wel ruil aan zwaarder, hoewel een HD Hugger heb ik nog nooit op gereden, 1340's genoeg gehad, niemand moet denken van mijn fiets staat niet in het rijtje, daar ruilt ie niet aan. Maar waar ik niet aan ruil, is 1 of andere aftandse doos, die heb ikzelf ook niet, ook geen Virago, dat vindt ik vreselijke dingen, en ook geen ECHTE buikschuiver, dat gaat me.......te hard, niks voor mij, heb een nog een oude GSX 1100, dat is lekker speelgoed, 115 pk ofzo, maar dat nieuwe van, heb ook zo'n neef, 168 pk op 165 kilo, dat is niet gezond voor mij (GSX-R 1000 is dat) pffff dat gaat veel te ruig/te hard.
 
dat begrijp ik wel, maar de intruder heb je zelf gebouwd/verbouwd, als dat nml zo is, ben ik bang dat je er toch echt spijt van gaat krijgen
 
Topic kan sluiten, hij is weg

Hij is mooi , maar vooral functioneel, en ik maak zo een nieuwe weer.


DSC00068.JPG


DSC00069.JPG


Mijn vrouw, die wil erop rijden okay dan

DSC00070.JPG


DSC00071.JPG


DSC00072.JPG


Elec. in de hoogte verstelbare voorruit en godallejezusze knallers van uitlaten eronder

DSC00073.JPG


DSC00074.JPG



DSC00075.JPG


DSC00076.JPG


Nou dit blok, van de 1100 onder zo\'n Viper frame

DSC00077.JPG


Nou moet ik alleen nog zo\'n erotisch snel jasje erbij kopen :-))
 
Hij is mooi Huls,

Mocht je je VS toch gaan missen omdat je er nu niets meer aan kan versleutelen bied ik je mijn VS 700 aan om je op uit te leven :P
Ik vind het namelijk geen probleem als je er wat moois (lees mooiers) van maakt :+

Grtz. Rinus
 
Ha, daar hebben we reeds contact over.

Zat net weer op http://forum.ioch.com en die tekst van gisteren met die link naar www.annemien.nl hebben ze weer gedeleet, dus tijd om vragen te stellen weer

http://forum.ioch.com/viewtopic.php?t=792 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/forum.ioch.com/viewtopic.php?t=792)

Deze was het bij die censuurgasten
 
Euh, wat heeft de link naar mijn site er nou dan weer mee te maken? Ik heb dus ook even bij IOCH gekeken en zag niets staan, maar misschien verkeerd gebladerd?

Eunnuh, tja ik vind het eigenlijk wel zonde dat je die mooie paarse brommer hebt weggedaan, maar denk ook wel dat Margje veel fun op die GSX zal hebben.
 
Wou ze daar ff laten kijken Soez, maar ze zijn daar zeer merk 1 kennig, en dat vinden ze daar niet grappig gewoon opdat je geen VS rijdt, raar volkie

De nieuwe GSX 1100 loopt als de brandt, maar is heel wat anders, maar choppertje maak ik zo weer,maar dan wat zwaarder.

Goede weersvooruitzichten voor komend weekend Retie, Wanneer ga je? Vrijdag of zaterdag?

Als je Vrijdag gaat ergens iets centraal afspreken? Als je zaterdag gaat zijn we er al
 
Terug
Bovenaan Onderaan