Te Koop Suzuki GSX400F 1982 vraagprijs € 600,-

flensje

Die hard MF'er
17 mrt 2007
422
0
43
Leeuwarden
www.trailertehuur.nl
Te Koop leuke Suzuki GSX400F uit 1982Een leuke motor die geschikt is om lekker te toeren op de binnenwegen.

Kilometerstand op dit moment is 66818Wij hebben de motor in 2010 gekocht, echter heeft deze een tijd stil gestaan omdat de eigenares nog geen rijbewijs had. Vanaf februari is de motor weer gaan rijden.
De reden waarom ze de motor nu weg doet, is omdat ze heeft gemerkt dat de motor niet geschikt is voor haar. Het is er eentje waar je wel aan moet wennen namelijk.

Bijzonderheden:
Voordat de motor werd aangeschaft, zijn de volgende dingen onder handen genomen door de vorige eigenaar:
- kleppen gesteld
- olie en filter vervangen
- nieuwe bougies
- nieuwe remblokjes
- nieuwe voorvork keerringen en olie
- remvloeistof vervangen

In 2011 zijn de volgende dingen aangepakt:
- Nieuwe accu
- Nieuwe bandenDe motor was voorheen rood, maar de vorige eigenaar heeft hem tot de huidige staat opgeknapt. (de motor zoals hij oorspronkelijk was)Er zitten enkele scheurtjes in de kuipdelen, maar wat mag je verwachten van een motor op deze leeftijdKortom, een leuke motor voor weinig geld waar je wel de tijd voor moet nemen om er mee te kunnen omgaan

 

Big-Foot

MF veteraan
7 mrt 2007
2.618
2
Beilen (drenthe)
Ik laat het je vanavond even weten :)

voor wat betreft de technische staat.. De zin "je moet echt even wennen aan deze motor" slaat niet op een technisch probleem waardoor je aan de motor moet wennen ;) ?
 

flensje

Die hard MF'er
17 mrt 2007
422
0
43
Leeuwarden
www.trailertehuur.nl
Nee, in principe kan je er zo op wegrijden. Het is denk ik vooral even wennen hoe je met je choke omgaat, maar dat kan een afstelling zijn. Er hebben de afgelopen periode een tweetal mensen op deze motor gereden die geen moeite met de choke hadden.

Wel is het een motor die je doormiddel van hoog in de toeren echt laat genieten. Boven de 7000 toeren wil hij heel erg graag rijden en dan gaat hij ook lekker vlot. Je moet er alleen rekening mee houden dat je er niet 170 mee kan rijden. 155 haalt hij, maar dan moet je wel stevig in je zadel zitten