Te koop YZF600R Thundercat 2004

B.B.

MF'er
9 mrt 2003
32
0
Rhoon.
TEKOOP YZF600R THUNDERCAT.

Bouwjaar 2004.
1e eigenaar.
Dealer onderhouden.
Altijd binnen gestaan behalve als ik aan het rijden was.
Kilometer stand 30990km.


Div optie's:SPYBALL ALARM.
VALBLOKKEN.
MDI JET STREAM KUIPRUIT.
LED KNIPPERLICHTER VOOR EN ACHTER.
SPORT UITLAAT LASER HOT CAM TEGEK GELUID.
TAIL RISERS.
VELGEN IN DE KLEUR LATEN SPUITEN.
DIV ANDERE ONDER DELEN LATEN SPUITEN.

Vraagprijs 6150 euro's.
Iets verlaagt 6000 euro's. *O*

Voor meer info kan je e-mailen of bellen 06-51173426

full
 
Laatst bewerkt:

Ton-up

MF veteraan
13 mei 2004
11.167
6
Lelystad
Ploaties: gewoon zelf doen, zie Hoe plaats ik een plaatje?
Elke geregistreerde gebruiker heeft een documentenlijst tot zijn of haar beschikking. Deze kan gebruikt worden om plaatjes, kleine filmpjes of documenten op te slaan. Deze functie is erg handig maar ook vrij uitgebreid en dient dus wat nadere uitleg. Als nieuwe gebruiker is de documentenlijst leeg. Je kan een nieuw document toevoegen door op "document toevoegen" te klikken. In het daarop volgende scherm moeten er wat zaken ingevuld worden. Ten eerste kan je een mooie naam aan het bestand geven. Daarna moet je het bestand selecteren wat je wilt uploaden naar de server van Motor-Forum. daaronder kan je kiezen voor een kleine versie van dat bestand, bijvoorbeeld een screenshot van een filmpje of een icoon-versie van een groot plaatje. Het is ook mogelijk om een zip-bestand met meerdere foto's te uploaden, de server pakt dat bestand dan automatisch uit en hoef je dus niet zelf alle bestanden los te "uploaden" naar de server. Verder kan je kiezen in welke map het bestand opgeslagen moet worden en kan je een omschrijving geven voor je eigen gemak. Dit is niet verplicht maar kan handig zijn voor jezelf. Als je het bestand geupload hebt kom je weer in de documentenlijst terecht en zie je je document staan.

Als je in het hoofdscherm van de documentenlijst kiest voor "bewerk folders" dan kan je mappen aanmaken en namen van mappen wijzigen om zo een duidelijke structuur te krijgen in je verzameling. Stel dat je een hoop foto's gemaakt hebt op de Motor-Forum mega-meeting, je maakt dan bijvoorbeeld een map Megameeting 2007 aan en zet daar alle foto's in.

Als je een document wil toevoegen aan je bericht, klik dan in het reactieveld op het icoontje van de documentenlijst . In een popup-scherm komt de documentenlijst tevoorschijn. Klik op het document wat je wilt toevoegen (document wordt blauw). Onderaan kies je de optie die je wilt toepassen (dat zal meestal "afbeelding" zijn) en druk op de knop "Toevoegen". Je zult zien dat er een code in je bericht wordt gezet, verander deze niet. Je bericht zal nu inclusief je gekozen document in het onderwerp geplaatst worden.

Verdere uitleg: In de documentenlijst kan je foto's ook even snel bekijken op ware grootte en je kunt wat basisinformatie wijzigen. Als je met de muis op een plaatje gaat staan verschijnen er 2 icoontjes, een bekijk en een wijzig icoontje. Met het bekijk-icoontje kan je het bestand openen in een nieuw venster (en eventueel opslaan door er met de rechter kuisknop op te klikken en te kiezen voor "Opslaan als". Met het wijzig-icoontje kan je kan je zaken veranderen als de naam, de map waar het document staat en de omschrijving.

Bron: http://www.motor-forum.nl/forum/faq#plaatje.


En succes met de verkoop. :]
 
Laatst bewerkt:

B.B.

MF'er
9 mrt 2003
32
0
Rhoon.
Een schrijf foutje op zijn tijd moed kunnen tog maar bedankt Miquel.

Effe een schopie naar boven dan maar effe lekker zelf rijden vandaag het is lekker weer.
 

B.B.

MF'er
9 mrt 2003
32
0
Rhoon.
effe zelf maar weer naar boven niemand intresse anders gaat tie op marktplaats en op ander site's.
 
Bovenaan Onderaan