Tijdschema WK Superbike Assen

The Stalker

Die hard MF'er
3 jan 2005
412
0
Drenthe
ZATERDAG
09.15-09.45 (30 min) SUPERSTOCK 1000 VRIJE TRAINING
10.00-10.45 (45 min) wk supersport VRIJE TRAINING
11.00-12.00 (60 min) Wk Superbike TIJDTRAINING
12.15-12.45 (30 min) ek Superstock 600 TIJDTRAINING
12.55-13.25 (30 MIN) PIT walk PIT WALK
12.55-13.25 (30 MIN) Twin seater
13.45-14.30 (45 min) wk supersport TIJDTRAINING
14.45-15.45 (60 min) Wk Superbike VRIJE TRAINING
16.00 Wk Superbike SUperpole
16.50-17.15 (25 min) SUPERSTOCK 1000 TIJDTRAINING
17,25-18.00 (35 MIN) Wk SIDECARS 2e TIJDTRAINING

ZONDAG
09.00-09.10 (10 min)      superstock 1000      warm up      
09.20-09.40 (20 min)      Wk Superbike      warm up      
09.50-10.10 (20 min)      wk Supersport      Warm up      
10.40      superstock 1000      race 13 RND 59.215KM      
11.10-11.30 (20 min)      pit walk      pit walk      
11.10-11.30 (20 Min)      Twin seater      & Buell stuntrider craig jones      
12.00      Wk Superbike rACE 1      RACE 1 22 RND 100.210 KM      
13.20      wk Supersport      race 21 RND 95.655 KM      
14.30      ek superstock 600      race 11 RND 50.105 km      
15.30      Wk Superbike RACE 2      RACE 2 22 RND 100.210 KM      
16.30-16.45      WK SIDECARS      WARM UP      
17.00      WK SIDECARS      RACE 18 RND 81.990 KM