toertocht honda cbr 600 f/fs topic 20 april

tweety750

MF veteraan
28 jan 2006
40.658
1
Bij deze wil ik wel een leuk tochtje regelen.

[NORML]http://home.hccnet.nl/e.kats/Html/GelderseValleiTocht.htm[/NORML]

dit is de route,deze is 150 km lang

full

fullDatum is 20 april en het is verzamelen vanaf 10:00 bij de mcdonald's in ijsselstein.
adres lorentzlaan 1.
rijden gaan we om 10:30 uur.
de rit duurd ongeveer 3,5 uur.


1 Cbrtweety :9
2 Royboy :W
3 Michiel jansen o.v.b *O*
4 [email protected] o.v.b _O-
5 Motorsmurf o.v.b :')
6 PJ o.v.b :+
7 Leoncbr o.v.b O-)
8 Schwenneh o.v.b :Y
9 Furiousz & moppie o.v.b O-)
10 Alexxx_the_one o.v.b :)
11 Motokas o.v.b
12 Stumoto & friends :)
13 Markymarc :/
14 maybabe :j


[NORML]http://maps.google.nl/map...,5.0624429&z=16&t=h&hl=nl[/NORML]BELANGRIJK:
- Iedereen komt op eigen gelegenheid en is zelf aansprakelijk voor het in acht nemen van de verkeersregels.
- Hou veiligheid van jezelf en anderen in acht
- Rij altijd in baksteenformatie oftewel dakpansgewijs!!! De voorrijder rijdt ALTIJD op 2/3 van de rechterkant van zijn rijstrook. De tweede op 1/3, de derde rijder terug op 2/3, etc. De voordelen zijn legio. Meer en verdere kijk op het verkeer voor elke rijder, meer reactietijd, meer remafstand, meer uitwijkmogelijkheid, meer frisse lucht. Houd hierbij wel voldoende afstand van elkaar!!! Zowel op de rijder die schuin voor je rijdt, als de rijder die recht voor je rijdt. De voorrijder moet steeds op 2/3 van de rechterkant van het rijvak rijden omdat hij dan duidelijk zichtbaar is voor zowel de tegenliggers (met eventuele inhalers) als automobilisten die de groep inhalen (alhoewel dit bij een erg grote groep niet snel zal gebeuren). Indien de voorrijder slechts op 1/3 zou rijden, dan is de kans heel groot dat een inhalende autobestuurder hem over het hoofd zou zien.
- Een kruispunt of rotonde nemen en naar rechts en links afslaan
Indien de groep niet in één keer voorbij deze kritieke punten geraakt, dan zijn er twee opties.
Ofwel de groep die er wel voorbij geraakte stopt net voorbij dit kritieke punt. Dit is een goede optie als de groep niet te groot is en als er voldoende veilige parkeerruimte is. Bij een grote groep is dit meestal geen optie, omdat je zelden voldoende parkeerruimte vindt voor een groep van bijv. 30 motorrijders en het wegrijden kan gevaarlijke situaties opleveren alsmede een tweede breuk.
Ofwel deze groep rijdt gewoon verder maar laat bij elk punt waar afgeslagen wordt iemand achter. Zo kan de achtervolgende groep weten waar afgeslagen moet worden. Zolang er dus rechtdoor gereden wordt of de doorgaande weg gevolgd wordt (ook al gaat deze links of rechts moet uiteraard wel echt goed duidelijk zijn dat dit doorgaande weg is), blijft er niemand achter. De achteropkomende groep weet dat er nergens afgeslagen hoeft te worden en rijdt gewoon rechtdoor en zal vanzelf weer aanhaken aan de eerste groep.
- In het laatste geval is het dus van heel groot belang dat je goed spiegelt voordat je het kritieke punt gaat nemen en nadien om te kijken of je achterrijder je nog steeds volgt.
- Motor-Forum.nl of topicstarter zijn in de ruimste zin van het woord geen van beide verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen voortvloeiend uit deze ontmoetingsdag.
 
Laatst bewerkt:

royboy

MF'er
3 jan 2007
198
0
Utrecht
zet mij maar in de lijst *O*

ik neem aan dat het de onderste route is? of een combinatie van beide?? het mooiste is namelijk bij ijselstein de lekdijk op tot aan amerongen en vanaf daar verder. dat is dus een combinatie van de twee..

ik ben echt dom ik zie nu pas dat de route in een mooi rondje loopt! :9
 
Laatst bewerkt:

tweety750

MF veteraan
28 jan 2006
40.658
1
zet mij maar in de lijst *O*

ik neem aan dat het de onderste route is? of een combinatie van beide?? het mooiste is namelijk bij ijselstein de lekdijk op tot aan wijk bij duurstede en vanaf daar verder. dat is dus een combinatie van de twee..we gaan bij ijsselstein de dijk op en dan de route volgen.
deze is in twee stukken gehakt voor de pauze 75 km en na de pauze weer 75 km.


edit: je staat erbij :} :]
 

Michiel Jansen

MF veteraan
4 jun 2007
19.665
10
Klundert
ow hej dat zeg je nu pas :9

de 20 geen idee, misschien viert mijn oma dan der verjaardag maar als het niet is en we hebben eindelijk goed weer ben ik er wel bij
 

LeonCBR

MF veteraan
16 sep 2007
11.874
0
Almere
Zet mij ook maar op de lijst :)
Ik ga er vanuit dat op de 20ste de stickerlijm wel verwijderd is van alle kappen :P
 

Furiousz

MF veteraan
5 apr 2005
5.831
0
Westwoud
Ik wil ook mee :Y (en misschien mn vrouwtje ook wel :+ ). Ik weet alleen nog niet of ik die datum iets heb, dus je hoeft me nog niet aan de lijst toe te voegen '(
 
Bovenaan Onderaan