TT aangepast aan WK

Joris

MF veteraan
11 dec 2001
6.367
169
Veghel
Bron: Algemeen dagblad

Assen - De TT wordt aangepast aan het WK voetbal. Alle drie de Grand Prix-motorraces die op zaterdag 29 juni worden verreden in Assen, beginnen anderhalf uur later dan gebruikelijk.

Op 29 juni wordt gespeeld om de derde plaats op het WK, om 13.00 uur Nederlandse tijd. De NOS wil zowel die wedstrijd als de belangrijkste Grand Prix-races uitzenden. Door het programma van de TT te verschuiven, kunnen de voetbalwedstrijd en de MotoGP-race beiden live op de zender.

In eerste instantie wilde de TT-organisatie alleen de MotoGP verschuiven, van 14.00 uur naar 15.30 uur. Om het ritme niet te veel te verstoren, worden nu ook de races van de 125cc (naar 12.15 uur) en de 250cc (naar 14.00 uur) verplaatst. Voorafgaand aan de GP-wedstrijden wordt een race om de BMW Boxer Cup gereden, die oorspronkelijk aan het eind van de middag gepland stond.

Jurgen van den Goorbergh zal niet testen op het vernieuwde circuit in Assen op 5 en 6 juni. Honda heeft op 4 en 5 juni tests voor de fabrieksrijders in Brno (Tsjechië), waaraan Van den Goorbergh moet deelnemen. Aan de testdagen in Assen wordt meegedaan door het Red Bull Yamaha-team met Jean-Michel Bayle en John Hopkins en door het 250cc-team van Arie Molenaar, met Jarno Janssen en Haruchika Aoki.


Mooi, dan kan ik zaterdag langer bijkomen van een nachtje Assen. Kan dan net zo goed weer tot zondag blijven, is iig wat meer relaxed.
 
Waarom moet toch altijd alles worden aangepast aan dat achterlijke spel waar een stel van die gasten met zn 22-en ruzie lopen te maken om 1 bal. Hebben ze hem eindelijk, trappen ze hem weer weg.
 
Waarom moet toch altijd alles worden aangepast aan dat achterlijke spel waar een stel van die gasten met zn 22-en ruzie lopen te maken om 1 bal. Hebben ze hem eindelijk, trappen ze hem weer weg.

Nee, en tig rondjes achter elkaar rijden is wel normaal |(
 
Ronduit bezopen dat er rekening wordt gehouden met voetba.

Nederland doet (gelukkig)niet eens mee, dus wat is de reden voor live uitzenden.
 
|( |( |( |( |( |( |( |(

Altijd dat bezopen klotevoetbal!

:( :( :( :( :( :( :( :(
:j :j :j :j :j :j :j :j
:r :r :r :r :r :r :r :r

Hier zijn geen sjacherijnige smiley's genoeg voor.
 
Laatst bewerkt:
Geen motor liefhebber zal voor de buis zitten voetbal te kijken :)

Zitten nl. allemaal in Assen

Dus ik als voetbal liefhebber zeg tegen de nos en knvb :j Gewoon normaale tijd spelen nederland doet toch niet mee
 
Kutvoetbal, 90 minuten kijken naar een 0-0 en dan daarna wordt ff de halve stad afgebroken door een stel van die randdebielen. |(
 
Vind het ook een beetje onzin dat de TT daaraan aangepast wordt.
WK voetbal is niet boeiend ... zeker niet nu Nederland niet mee doet.

Maar idd wel wat langer uitslapen :)
 
Laatst bewerkt:
Betekent wel weer later de kroeg in op zaterdag......

Ach.....elk nadeel hep sun voordeel, zei ooit een groot coureur....of was het nou zo'n voetballer?

Bartje
 
Tjonge, tjonge waarom passen ze het
WK niet aan, :j aan de TT. Hier zakt
dus echt mijn broek weer vanaf! :(

Nederland speelt g.v.d. niet eens mee!

Na ja "KeEp oN RoLliNg" laten we maar
zeggen. :9

Have a nice weekend,
J.B. :+
 
Maar het voordeel van voetbal is wel dat je 1000 agenten ofzo in elk stadion moet hebben om de orde te bewaken, agenten die dan niet in de berm kunnen zitten om ons te pesten... }) :j
 
En dat allemaal terwijl NEDERLAND niet eens speelt!! Hoe gekker kan het worden!!! Nos: :j :j :j
:( :( :( :( :( :( :( :( De NOS zuigt echt hard, ze vinden het belangrijker om eerst tafeltennis uit te zenden en daarna de Grand Prix races :?
 
Kutvoetbal :j ,maarre in 1988 zat ik op de tribune bij de finale...ned/rusland...het gaf toch wel een gezellig sfeertje(tvtje's op de tribune's)....en dat zeg ik die een bloedhekel aan voetbal hebt :j :j .
 
Dikke bullshit dit, voetbal zuigt echt hard. :r
Ben trouwens wel blij dat Nederland niet meedoet, eindelijk verlost van die idiote oranje-gekte (lees: massahysterie). :r
 
Terug
Bovenaan Onderaan