Uitlaatcollector

B2

MF veteraan
4 jul 2001
1.827
24
Belgie (Gent)
Ik lig hier nog met een oude uitlaat van mijn T-Cat en zou hem willen overplaatsen naar mijn Fazer. Echter is het verbindingsstuk (de collector) te ruim -aan de motorzijde-. Nu heeft LeoVinci ongeveer dezelfde uitlaat in zijn gamma zitten en bij nakijken bleek dat de collector hetzelfde van diameter -aan de uitlaatzijde- is als de mijne (MIVV, komt uit zelfde fabriek als Leovinci). Maar nu blijkt echter dat ik die collector niet afzonderlijk kan bestellen en bijgevolg ook de uitlaat zelf moet kopen, wat volgens mij juist het duurste stuk is. Iemand hier suggesties ?
 

Kubiekdriehoekje

MF veteraan
Donateur
6 mrt 2002
5.576
21
41
Hellevoetsluis
4 Sleuven in motor-zijde-pijp slijpen, met 2 zware slangeklemmen en de pijp om die van de bochten op maat trekken. Vervolgens kan je de sleuven weet dicht lassen.
 

jkoehorst

MF veteraan
5 dec 2001
6.667
1
40
Hengelo (ov.)
Ik heb combinatie: Pijp ingezaagd, pakking ertussen (pakking voor hogedrukstoomleidingen, had ik nog liggen, echte brikoplossing :P ) en met klem weer vastgezet. Werkt prima.
 

Mark TT

MF veteraan
8 jun 2002
4.951
0
Den Bosch
www.race-academy.nl
Geen gungum gebruiken;

Deze scheurt deze als ie uitgehard is (bij belasting en neem van mij aan dat deze delen bewegen)Gevolg; lekkages die je niet wil.

Gebruik liever een hittebestendige siliconenkit of pakkingmateriaal (360 graden of meer. Deze is flexibel en blaas je er ook niet tussen uit.

Suc6

MarkTT