vakantie

Wafelijzer

MF veteraan
7 jun 2001
1.669
0
Belgie
morgenvroeg vertrek ik naar zuid-frankrijk met de auto

tent in de koffer, gasbrander,...
volledig voorzien ben ik dus klaar voor 10 dagen verlof 8-)
ik ga wel niet met de motor maar toch een vraagje

ik zou misschien ook naar andorra gaan en het is misschien slim om daar dan een motorbroek te kopen (veel goedkoper) , iemand die een goed adres weet daar?
 
Misschien kun je daar een motor huren, zou ik iig wel doen, in zo\'n mooie omgeving. :)
 
Ik heb bijna al m\'n motorkleding, helm etc. in Andorra gekocht.
Voor zover ik weet het goedkoopste adres voor bekende merken in Europa, m\'n Arai RX 7RR4 koste ong.1.000 piek, Dainese leren K-pak 1500, Dainese leren broek met sliders 600.
Een van de bekendste zaken is Motocard (www.motocard-bike.com), er is ook een Dainese zaak die goedkoper is dan de niet gespecialiseerde zaken.
Aangezien ik in Spaans-Baskenland woon, laat ik m\'n aankopen opsturen wat mij fl.40,- kost.
Misschien wat voor jullie om op te vragen wat het verschepen naar Nederland, zou wel s interessant kunnen zijn.
 
Voor motorzaken moet je in het zuidelijke gedeelte van Andorra zijn, de weg van Andorra-stad naar de Spaanse grens.
Langs die weg zitten veel zaken.
Ook veel kleine motor kleding zaken, en absoluut goedkoop
 
Morgen om 14.45 stijgt het vliegtuig op richting Egypte met ons ( mijn vrouw en ik )aan boord ( als\'ie maar van de grond komt met mij erin ;) ). 10 dagen helemaal geen zak doen behalve aan het strand liggen, snorkelen, eten, drinken, strand liggen, snorkelen etc.etc. Heerlijk. Kon me er vroeger niets bij voorstellen, op vakantie zonder er zelf met de motor naar toe te rijden, maar het is me de afgelopen 2 jaar goed bevallen, in het naseizoen nog ff wat zon pakken en helemaal tot rust komen. Na de vakantie gelijk weer aan de slag met de VMax ( dashboard maken ) en de trike ( keuringsklaar maken, eindelijk een keer ). 6 en 7 Oktober naar Engeland, East Kirby voor de laatste dragraces van dit jaar, groots opgezet mmv Andy Hall ( USB #1 2000 )en Howard Carteledge van Streetfighters Magazine. Ik kijk vanavond en morgenochtend nog ff op het forum en dan...... :j
 
Terug
Bovenaan Onderaan