van 25kw weer terug naar 49kw

renny

MF'er
31 jul 2004
109
0
almere
Mijn zxr 400 is verlaagt naar 25kw toen ik hem kocht,maar ik mag hem al n tijdje weer terug zetten naar 49kw.
Maar nu weet ik niet zeker of ik het eigenlijk wel wil..
Ik wil natuurlijk wel harder, me top is net geen 190
En tsja grenzen zijn er om verlegt te worden toch?!
Zijn er mensen met ervaring van terug zetten van 25kw naar meer?
 
Ik heb geen ervaring met het rijden op een open ZXR. Wel weet ik hoe je hem knijpt. Er zitten vier ringen in de aanzuigrubbers aan de cilinderkant. Als je die er uit haalt heb je vol vermogen, uurtje werk hooguit.


http://home.wanadoo.nl/jverspuij/zxrpage/mainframe.htm (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/home.wanadoo.nl/jverspuij/zxrpage/mainframe.htm)
 
Laatst bewerkt:
gewoon open zetten joh, het lijkt zo'n grote stap maar dat is het echt niet. ik ben begonnen op een open zxr, ding is heel goed te doen zeker als je al ervaring hebt en je hem al gewent bent. daarna ben ik overgestapt naar een triumph tt600 was van 65pk naar 110 pk. Net voordat ik mijn motor moest ophalen bij de dealer was ik ook bang... Zou ik het wel kunnen? Is het niet een te grote stap? Rijd dat zoveel anders? Mijn vader heeft me toen gerust gesteld dat het allemaal wel meevalt en een keer dat je met een motor kan rijden, de vermogens er niet echt toe doen als je maar je verstand gebruikt. Toen maar gaan rijden en inderdaad na 2 weken was ik er al volledig mee weg... gewoon doen dus :Y
 
ja maar wat kan je dan nog meer als je hem verhoogt...?
Je trekt dan sneller op en je kan harder, maar is er dan nog meer?
Daarom twijvel ik ook en is het niet slecht ofzo
Enne ik kan het niet zelf doen dus moet het laten doen.
 
ja maar wat kan je dan nog meer als je hem verhoogt...?
Je trekt dan sneller op en je kan harder, maar is er dan nog meer?
Daarom twijvel ik ook en is het niet slecht ofzo
Enne ik kan het niet zelf doen dus moet het laten doen.
Wat je al zegt sneller optrekken en hogere top.
En slecht? Die 49kw is het standaard vermogen zegt genoeg lijkt me.
 
wat gaat t me kosten als ik het laat doen, als t n uur doet kost t cker wel wat he?
 
Weenie, zal je wel zo'n 300 ( :? ) euro lichter maken. Gewoon doen. Als je het te hard vind gaan, geef je toch gewoon minder gas?
 
pff vind ik best veel geld, ik heb net me motor ookal laten maken voor 1350 dus ben beetje blut nu denk dus wacht er nog maar ff mee denk..
 
Als je die how to bekijkt zie je dat het supersimpel is om ze eruit te halen.
Ik zie echt niet waarom je het niet zelf ff doet, ik zou met nog geen half uurtje klaar zijn. Iemand die ik ken rijdt 25kw met zijn ZXR en heeft na 2 maandjes de begrenzing er even uitgehaald om te kijken hoe dat reed en hij was laaiend enthousiast erover, beter doortrekken etc. dus ik zie niet in waarom je het niet ff zelf doet. Zelfs als je niet al te handig bent ben je met 1,5 uur zeker klaar, alles spreekt voor zich dus je moet het wel heel bont maken wil je er wat aan verneuken.
 
Haha ja khad t gezien.. maar ik denk dat t me niet gaat lukken (misschien n excuus dat ik blond ben ;) )
Ik wacht er nog wel ff mee, ik ga eerst op vakantie eind van de maand en ga dan wel opzoek naar n vrijwilliger die t voor mij gaat ficken *D
 
Post een pic van jezelf en er zullen vanzelf mannen in de rij gaan staan om je te helpen, gebruik je troef hier op MF ;)

Volg gewoon die link in de 2e post, die pagina heb ik een tijd geleden gemaakt en het is echt niet zo moeilijk. Zie je meteen hoe het een beetje in elkaar zit ;)

trouwens, 1350 euro ... wat hebben ze met die motor gedaan? Helemaal gestript en alle onderdelen van een gouden randje voorzien :X ?!
 
hahaha *D *D neej zo ben ik niet hoor,gebruik mezelf niet om aan iets te kunnen komen.
Maar had n schuiver gemaakt met file rijden dus had nieuwe voorkuip nodig, zijkant moest gespoten worden, gelijk maar ff nieuwe bandjes eronder en ik heb eigenlijk nog n uitlaat nodig maar is moeilijk te vinden voor mijne blijkbaar.. :?
Maar wil jij t niet doen dan ;) (jij begint erover)
 
Ik wil het best doen maar Almere is niet bepaald om de hoek voor me en heb vrij weinig tijd :(

Moet nog werken en vertrek 28Aug voor 5mnd naar Kaapstad en helaas is het niet bepaald lekker weer om 's avonds nog ff-tjes naar Almere te blazen na m'n werk ...

Maarja, tempt me *D
 
soooow wooow hahaha dit is wel een ultiem topic.......ik kan eigenlijk bijna niet wachten tot de dag dat alles eruit mag, en dan dus gewoon niet doen. Je moet gewoon je koppie erbij houden en wat mensen al zeggen, na 2/3 weken ben je wel gewend. kzou het gewoon doen, en zoek anders effe op internet een werkplaatshandboekje. kan je alles lekker zelf doen, is vaak nog leuk ook.

Groetjes :W
 
.. lol, had eigenlijk vandaag wel tijd gehad heb me zitten vervelen... maarja als je geen contact zoek ligt het niet aan mij.

San-de-hondaman, in de 2e post staat zelfs een how-to door mij gemaakt zelfs nog 8-)
 
gister proefrit gemaakt op een volvermogen zxr400. was een honda cb500 gewend van lessen, dit was eerste keer op een supersport. en t was ff wennen dat t snel in toeren klom maar ik kon me wel inhouden enzo, t was geen dik verschil dat ik bang was dat ik mezelf zou doodrijden oid.
heb ook niet echt hard gereden, dacht 160 ofzo max ff, en toen maar weer zachter, hij was me alleen net te klein
 
Hej pas, ik weet toch ook niet wanneer jij je verveelt ;)
Enne ik ben niet echt t type dat t zelf doet, weet geheid dat t fout gaat, ben wel zo`n miep _O-
 
Hej pas, ik weet toch ook niet wanneer jij je verveelt ;)
Enne ik ben niet echt t type dat t zelf doet, weet geheid dat t fout gaat, ben wel zo`n miep _O-

neej precies blijf dan maar overal vanaf, anders ben je klaar en heb je nog 6 boutjes en een inlaatrubber over als je klaar bent _O-

:W
 
Haha _O- Jazoiets of ik krijgt t niet meer in elkaar, ik weet wel zeker dat ik het wel uitelkaar kan halen ;) Maar dan niet meer terug :?
 
Laatst bewerkt:
Je bent wel een tutje eerste klas. Ik zit bij msn te wachten tot je tevoorschijn komt (zoals ik gister zei) want ik ga niet ~70km rijden om voor een dichte deur te staan... :X
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan