van alles (en katja's bilspleet)

Boom Boom

MF veteraan
9 jul 2001
4.238
0
Amsterdam
lekker pinksterweekend gehad:

Vrijdag lekker op de motor naar de borrel van mijn werk. Lekker stukje binnendoor gereden van amsterdam naar nieuwegein. Lekkere bochten langs de vecht en de amstel.

Om half 8 weer op de motor terug en mijn meisje opgehaald en samen lekker naar bloemendaal gereden. Lekker met zijn tweeen schuin gaan op het stukje van haarlem naar bloemendaal (erg leuke duinenbochten waar ze niet zo vaak controleren).

Daar aangekomen zag ik al iemand bij een motor staan die voorover gebukt stond. Het enige wat mij opviel was dat het een zij was en dat ze een enorme bilspleet had waar ik niet echt geil van werd. Even omgedraaid en mijn motor ernaast gezet (was het enige vrije plaatsje) en toen ik afstapte stond ze nog steeds iets uit haar tas te halen (voorovergebukt dus). Geen stringetje oid wat ik dan wel lekker zou vinden, maar gewoon een heupbroek zonder iets. Toen ze echter overeind kwam bleek het Katja Schuurman te zijn die even later op een enorme Harley (alias "de kruiwagen") stapte en wegreed. Het zag er ineens iets leuker uit, maar nog steeds niet appetijtelijk.

Zondagmiddag naar Etten-leur gereden, maar onderweg nog even gestopt bij duindigt (de paarden ren- en drafbaan). Eventjes gegokt op wat paarden en natuurlijk gewonnen. Ik blij, vriendin blij en natuurlijk niet betaald voor het parkeren en ook geen entree betaald. We konden gewoon doorrijden (heerlijk, die motorgekke mensen) tot bijna op de baan, terwijl je soms 2 kilometer moet lopen.

In Etten-Leur nog even een mooi stukje weg gevonden. Grote rotonde --> lang stuk weg --> grote rontonde --> lang stuk weg. Op en neer gereden en even met zijn tweeen de eerste 3 versnellingen getest:
1e versnelling: 112 km/uur
2e versnelling: 167 km/uur
3e versnelling: 208 km/uur
(let wel: met zijn tweeen en een tanktas)

Hierna was de weg op en aangezien mijn achterremblokken helemaal op waren niet helemaal tot het uiterste gegaan, maar mijn vriendin was helemaal blij (ik natuurlijk ook).

Daarna even naar Antwerpen gereden en daar lekker gestapt. Geparkeerd in een parkeergarage en weer mijn trucje uitgehaald: binnenkomen, kaartje aannemen, parkeren, motor ophalen en langs de hefboom wegrijden, terwijl de bewaking je lachend en met een opgestoken duim aankijkt (ook als ze niet lachen, gewoon doorrijden, scheelt toch weer euro's).

Maandag even de gehele motor een poetsbeurt gegeven. De velgen zijn helemaal schoon en alle smeer is nu ook weer weg: lang leve WD40.

Vanmiddag even tijdens werktijd nieuwe remblokjes erop gezet (donderdag al ketting en tandwielen gedaan) en vanavond even wezen snowboarden met wat collega's. De bedoeling was dat we om een uur of 9 weer terug zouden gaan, maar dit werd dus 10 uur. Donker dus en ik had alleen een donker vizier bij me. Gelukkig reed een collega voor me, zodat ik alleen zijn achterlichten hoefde te volgen. Ik ben namelijk nogal nachtblind en had geen zin om allemaal vliegen te gaan happen.

Kortom: een leuk lang weekendje gehad en ik hoop dat het weer nog even zo blijft.

Voor de mensen die het helemaal gelezen hebben: HULDE!!
 
Helemaal gelezen...wat krijg ik nu :?

Een overhoring })
 
Hulde voor mij dus.......goed man dat je je dagboek bij gaat houden op het Motor-Forum!! :) :)

Die bilspleet van Katja had ik trouwens ook wel eens willen zien!
 
Ik had er liever een flinke trap tegenaan gegeven. Was zij trouwens niet eens dr rijbewijs kwijt door te hard rijden met een motor?


Nee, da was omdat ze dronken was en met der Opel Kadeath op de kop lag. Of omdat ze haar bilspleet had laten zien, kan ook.
 
Ik had er liever een flinke trap tegenaan gegeven. Was zij trouwens niet eens dr rijbewijs kwijt door te hard rijden met een motor?

Euh, was dat niet voor in bezopen toestand haar Opel Jeepje over kop te jagen??

[edit]hmmm...net te laat (as usual)[/edit]
 
Laatst bewerkt:
Katja d'r bilspleet gespot en dan geen fotocamera bij je hebben. Das nou jammer!!! Had het weekend nog mooier kunnen worden...

Had een mooi icoontje kunnen worden!
 
Om je za(k)kie te wrappen })
Zou het niet doen.

Maar met de OBT kan ie van pas komen...

"IT'S AMAZINGGGGGGG" }) }) })

"Kijk dan Mike, je kan zo de uitlaat van deze aftandse motor weer vastmaken! En niet alleen de uitlaat, nee, je kan ook de koplamp weer permanent bevestigen. Is het niet fantastisch! En voor de echte roestbakken, doen wij er nu, als speciale aanbieding, nog een extra setje tieraps bij! Bel nu, we zitten voor u klaar!"
 
Laatst bewerkt:
Gelukkig heb je mooi weer gehad in het Pinksterweekend.

Zelf besloot ik maar eens de fiets (die met die pedalen) te pakken ipv de Diversion omdat de dijk toch verstopt zou zijn met de burgerlijke stelletjes met kids en schoonmoe die met zijn allen gezellie de dijk versperden voor menig motorrijder ;(

Katja Schuurman op een Harley? Zij reed toch op een Fazer 600? Door Katja geilde ik op Fazers, moet ik nu ook op Harleys geilen? :r
 
wtf is OTB???


zie hier: http://80.247.197.209/forum/topic.php?id=5772 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/80.247.197.209/forum/topic.php?id=5772)
 
Ga jij je is verdiepen in het forum joh ;)
IPV die ellelange verhalen }) Wel leuk hoor trouwens!!!

OuweBrikkenToer


Ga je trouwens mee Lage CB??? (he dat rijmt, en dat zo laat op de avond...ook al amazing!!!)
 
zie reactie in post van gizmo: ik heb geen internet op werk en zit de laatste tijd te vaak op de motor. Weinig tijd om met te gaan verdiepen.

Maar ik blijf het leuk vinden om hier regelmatig rond te kijken.

Wist iemand al dat dit forum net jarig is geweest?
 
zie reactie in post van gizmo: ik heb geen internet op werk en zit de laatste tijd te vaak op de motor. Weinig tijd om met te gaan verdiepen.

Maar ik blijf het leuk vinden om hier regelmatig rond te kijken.

Wist iemand al dat dit forum net jarig is geweest?

En dan trakteer je niet. tsjonge ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan