VD Goorbergh niet in Imola :(

Harrifumi

Die hard MF'er
6 aug 2002
453
0
Joure
Dit las ik zonet op een site....

Van den Goorbergh to Miss Imola Round
Thursday, September 23, 2004 -



Yamaha Motor Italia rider Jurgen van den Goorbergh has been forced to miss this weekend's round of the 2004 Supersport World Championship after being admitted to hospital with acute appendicitis today.

The Dutchman was scheduled to go into this weekend's penultimate round of the season at Imola as only one of two riders with a mathematical chance of lifting the title. However Van den Goorbergh went to the circuit's Clinica Mobile after taking unwell and will have his appendix removed at a local hospital this evening. He will miss this weekend's race and it is doubtful if he will ride at the final race of the season, at Magny Cours in France, the following week.

The illness is a blow to Yamaha and Van den Goorbergh, who were looking to overhaul the 38 point deficit to championship leader Karl Muggeridge. However, the manufacturer's championship remains open and Yamaha's four other officially supported riders remain focused on taking victory in this championship.
 
Damn!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dit is echt botte pech. Nu verliest ie ( waarschijnlijk ) ook nog die tweede plek. Erg jammer maar niets aan te doen.

Beterschap Jurgen!!!!!!
 
Ik wou net een topic starten maar het staat er al, erg jammer al had muggas het seizoen toch al gewonnen.

Beterschap aan Jurgen.
 
Op z'n site:

Via Yamaha bereikt ons het bericht dat Jurgen is opgenomen in een ziekenhuis nabij Imola, vanwege een accute blindedarm ontsteking. Daartoe werd besloten toen Jurgen naar het Clinica Mobile ging omdat hij zich onwel voelde. Vanavond nog zal operatief zijn blindedarm verwijderd worden.

Jurgen zal dit weekend de race missen, en het is nog onduidelijk of hij volgende week de laatste race in Frankrijk kan rijden. Hierdoor is Karl Muggeridge kampioen geworden in de Supersport 600. Yamaha laat weten te proberen nog voor de constructeurstitel te gaan met de overige vier Yamaha rijders. Ten Kate noemt de situatie onwerkelijk, en zegt liever de strijd op de baan gewonnen te hebben.

We houden je op de hoogte over de toestand van Jurgen.

"Ten Kate noemt de situatie onwerkelijk". Wat bedoelen ze daar nu mee? Dat ze het niet geloven ofzo? Ik begrijp het niet helemaal.
 
Op z'n site:"Ten Kate noemt de situatie onwerkelijk". Wat bedoelen ze daar nu mee? Dat ze het niet geloven ofzo? Ik begrijp het niet helemaal.
http://www.racesport.nl/frontpage/news.asp?newsid=7022 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.racesport.nl/frontpage/news.asp?newsid=7022)

Wij als team hadden de strijd liever op de baan gewonnen, het voelt onwerkelijk.
 
o, dat ene woordje maakt een wereld van verschil. kan me goed voorstellen dat het een rare gewaarwording is dat je in je camper hoort dat je WK bent geworden.
 
Ik vind Jurgen maar een spuitelf tegenwoordig...Hoe kan ik me nickname veranderen B|
 
Jurgen rijdt waarschijnlijk toch!

24 september 2004
Misha brengt goed nieuws. Jurgen is niet geopereerd aan zijn blindedarm - hij is wel in het ziekenhuis geweest en ging bijna onder het mes, maar de pijn ging plots weg. Hij verliet 's avonds laat het ziekenhuis en heeft nu nergens meer last van. "Het was misschien de blindedarm maar kan ook een niersteen zijn geweest. We hopen dat het wegblijft..."

Jurgen is nu op het circuit in overleg met de dokters om toch te gaan rijden.
 
UPDATE
In de tweede helft van de eerste vrije training zien we Jurgen op de baan! Blijkbaar heeft hij toestemming gekregen om te mogen rijden, en het hele verhaal lijkt met een sisser af te lopen.
 
Je gebruikt je blinde darm toch helemaal niet bij het motorrijden? Nou dan. GAS!
 
Ja idd, Spuit Elf zou heel goed bij je passen als nickname.

Bedankt hé , dikpens B|
fuckyou.gif
 
Jurgen rijdt waarschijnlijk toch!

24 september 2004
Misha brengt goed nieuws. Jurgen is niet geopereerd aan zijn blindedarm - hij is wel in het ziekenhuis geweest en ging bijna onder het mes, maar de pijn ging plots weg. Hij verliet 's avonds laat het ziekenhuis en heeft nu nergens meer last van. "Het was misschien de blindedarm maar kan ook een niersteen zijn geweest. We hopen dat het wegblijft..."

Jurgen is nu op het circuit in overleg met de dokters om toch te gaan rijden.

Jurgen zag zeker dat de wedstrijd "live" wordt uitgezonden :o
Maar hij moet winnen voor ons...eh de titel , anders...2de
 
Jurgen rijdt toch!

Door Ed Smits (edraket), geplaatst op 24 september 2004 om 12:14
Bron: www.vdgoorbergh.com

In tegenstelling tot wat gisteren bekend werd gemaakt, zal Jurgen v.d. Goorbergh wel van start gaan dit weekend tijdens de een na laatste wedstrijd van het 2004 seizoen. Jurgen, die gisteren met een acute blindedarm ontsteking in het ziekenhuis van Imola werd opgenomen, hoefde uiteindelijk niet onder het mes.

Zijn vrouw Misha hierover:
Jurgen is niet geopereerd aan zijn blindedarm - hij is wel in het ziekenhuis geweest en ging bijna onder het mes, maar de pijn ging plots weg. Hij verliet 's avonds laat het ziekenhuis en heeft nu nergens meer last van. Het was misschien de blindedarm maar kan ook een niersteen zijn geweest. We hopen dat het wegblijft.

full


Inmiddels zijn de eerste trainingen geweest, waarbij Jurgen inderdaad heeft gereden. Het duurde even voordat Jurgen toestemming kreeg van de dokters om de baan op te gaan. Met nog 20 minuten op de klok krijgt Jurgen groen licht. In die 20 minuten weet hij kan 8 ronden te rijden en staat met 1:55.8 op P9, één seconde achter Curtain (54.6) en Parkes (54.7). Hoewel de anderen meer ronden hebben kunnen rijden is hij vanochtend snelste van de drie Yamaha Italia rijders, dus alles lijkt weer in orde te zijn.
 
http://www.worldsbk.com/risultati.asp?p_S_Campionato=SSP&p_Anno=2004&p_Round=ITA2 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.worldsbk.com/risultati.asp?p_S_Campionato=SSP&amp;p_Anno=2004&amp;p_Round=ITA2)
 
Zit 'ie er gelukkig toch weer goed bij *D Maar het gat is te groot, hij gaat 't niet redden B|

1..Muggeridge Karl.....Honda CBR 600RR...1'52.131 :(

2..Parkes Broc.........Honda CBR 600RR...1'52.853 :r

3..Curtain Kevin.......Yamaha YZF R6.....1'53.064 :X

4..Pitt Andrew.........Yamaha YZF R6.....1'53.091 :z

5..vd Goorbergh Jurgen.Yamaha YZF R6.....1'53.205 8-)

6..Charpentier Sebas...Honda CBR 600RR...1'53.288 :o

7..Foret Fabien........Yamaha YZF R6.....1'53.544 :+

8..Lanzi Lorenzo.......Ducati 749 R......1'53.583 :}

9..Baiocco Matteo......Yamaha YZF R6.....1'53.819 }) :}

10.Fabrizio Michel.....Honda CBR 600RR...1'54.152 ;)
Is niet makkelijk.. Okay..Matteo Baiocco ;) Gaan we nog van horen *D
'kZei 't toch.. :P
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan