Veringspecialist in omgeving A'dam?

10 jun 2005
76
0
Amsterdam
Dag,

Mijn achtervering is zo zacht als boter en ik wil hier ivm een aankomende circuitdag wat aan laten doen. Heb het idee dat de meeste garagehouders niet zo goed weten waar ze het over hebben als het over vering gaat.

Ben nu dus opzoek naar een specialist die hier even naar wil kijken in de omgeving A'dam. Iemand enig idee? T'is een '93'er gsxf dus wil er niet al te veel geld aan uitgeven.

Gr,
Joris
 
Je wil naar en speciaalist en niet te veel geld uitgeven! _O-

Zelf ga ik naar MWS in almere. hij rijd zelf ook op circuit en heeft erg veel verstand van zijn werk. Hij is wel prijzig maar daar krijg je wel wat voor terug.
(nauwkeurig te werk gaan bv. het beste eruit proberen te halen)

Tevens is hij niet beroerd om gratis advies /overleg/ en mee te denken naar oplossingen.

enige nadeel is dat je naar almere moet rijden.
 
Ik pleeg zelf het meeste onderhoud aan de motor. bepaalde speciale dingen laat ik door hem uitvoeren gewoon omdat ik daar zelf de "now how" niet voor heb en de spullen. En dat heeft hij nou net dus wel. *O*

Het mooie is bij hem dat je er gewoon naast mag gaan staan als je dat wil. je kan dus precies zien wat hij doet en eventueel handje helpen als dat nodig mocht zijn. Je mag (in overleg) ook bij hem zelf sleutelen. Hij gaar erg precies te werk tot in de kleinste details. hier zit natuurlijk wel een wat duurder prijskaartje aan dat bij bv een reguliere motor winkel. Ik weet echter dat hij bij mws in goeie handen is en dat het werk ook goed word uitgevoerd.

Leden van Team flevo racing hebben daar ook hun onderhoud.

Hou er wel rekening mee dat het op zaterdag meestal erg druk is bij hem dus dan moet je vaak wel even tijdje wachten voordat je aan de beurt bent.

Door de weeks kan je zo bij hem aanwippen maar even bellen van te voren kan nooit kwaad.

hij zit in almere buiten
Oliemolenstraat 79 -81
1333 DB Almere
036 532 77 72

succes
 
Terug
Bovenaan Onderaan