VERKOCHT: Aprilia Tuono 1000 R Factory uit 2008

Status
Niet open voor verdere reacties.

Steef

Die hard MF'er
10 apr 2007
734
0
37
Utrecht
Hierbij verkoop ik mijn Aprilia Tuono 1000 R Factory uit 2008 met een beschamend lage kilometerstand van net 10k. Door de komst van onze lieve kinderen kom ik helaas niet meer toe aan het rijden op deze motor. Hij staat al enige tijd stil in de schuur in de hoop dat ik 'm op een mooie zomerdag toch nog zou pakken, maar de waarheid is dat hij een baasje verdient die er meer mee kan rijden dan ik.

Een liefhebber is ongetwijfeld bekend met alle extra's van de Factory uitvoering, zoals Ohlins vering, carbon delen, gesmede OZ wielen etc.

In 2012 gekocht bij de Aprilia specialist Roke in Mijdrecht in de staat zoals hij nu ook is. Los van kleine gebruikerssporen verkeerd deze motor in nieuwstaat. Recent nog de voorvork keerringen vervangen door HK Suspension ivm zweten van de oude. Accu is dood, maar zal bij verkoop vervangen worden.

Er komen vele extra's bij deze motor zoals o.a. motorhoes, verschillende bokken voor en achter, duozit, bagagerek, originele uitlaten etc etc. In overleg kan ook e.e.a. aan motorkleding over genomen worden.

Vraagprijs: 7250 euro

Bij serieuze interesse komen we er vast wel uit.

Indien gewenst heb ik nog veel meer foto's beschikbaar.
 

Bijlagen

Status
Niet open voor verdere reacties.