Vette achterlichten GSX-R! :)

Skoezie

MF veteraan
21 mei 2001
7.367
1
Assen
Kwam via www.gixxer.com deze http://www.libertek.com/images/Products/Integrated_Flasher/Whole%20Tail%20Animation%202.gif (achterlichten) voor de GSX-R tegen.

Kijk voor meer info http://www.libertek.com/Products_diamond_lights.htm (hier)!

Enige maar is dat je een undertail van Eurotail, Extreme Graphic of Dussault nodig hebt voor de montage, maar misschien dat er hier wel wat handige knustelaars zijn die zelf een (aangepaste) behuizing kunnen maken! :)

Damn... Mocht ik zelf nog eens in het bezit komen van een GSX-R, dan weet ik wel dat deze mod hoog op het verlangslijstje komt :}

ff post aangepast, want plaatje werkte niet :(
 
Laatst bewerkt:
Ziet er wel geinig uit...
Whole%20Tail%20Animation%202.gif
 
Waarom pakt ie dat plaatje bij jou nou wel? :? Vaag! Prijs is $ 249... Nog beetje verzendkosten erbij, is te doen lijkt me.
 
Je kan ook gewoon een R1 of een nieuwe Blade kopen als je zo rond wil rijden!

Kijk eens bij onze oosterburen. Die hebben vaak veel betere kwaliteit dan de Yanks of de Fransen!

Misschien is er iets te krijgen op www.gsxr-shop.de?

Groeten,

Quentin
 
Nogal een verschil in prijs. Toch leuk om je speeltje met wat leuke gadgets te verwennen. Moet je zien wat mensen allemaal op, onder en in hun auto gooien.
 
T is zeker wel een leuke Undertail maar eh...zo jammer dat je bij deze die OERLELIJKE bagagehaken nog ziet zitten, want daar zitten gaten! Dat heeft mij undertail toch echt niet.(heb ze btw wel moeten afzagen hoor *D )..ik zit alleen wel met dat achterlicht\ '(
 
Mega-schop *D

Weet iemand of deze lichten ergens in Nederland te verkrijgen zijn? Heeft iemand ze misschien zelfs op de beurs in Utrecht gezien??

Vind ze nog steeds erg :9~ maar ook erg prijzig en alleen in Amerika te verkrijgen voor zover ik weet '(

x_PROD_dl_ani.gif
 
Terug
Bovenaan Onderaan