Voor de dames: Comfortabelste ondergoed voor motorrijden

0105_MF_Ondergoed.jpg


Elke motorrijdster weet dat een comfortabele rit niet alleen afhangt van de motor of het weer, maar ook van wat je draagt. Goede kleding kan het verschil maken tussen een plezierige dag op de weg en een rit vol ongemak. Tot goede kleding behoort ook ondergoed – misschien wel het allerbelangrijkste kledingstuk, wat vaak over het hoofd gezien wordt. Toe aan nieuw ondergoed? Lees verder en ontdek van het comfortabelste ondergoed voor tijdens het motorrijden.


De basis: Wat maakt ondergoed geschikt voor motorrijden?​

Motorondergoed moet aan verschillende eisen voldoen om comfort en functionaliteit te garanderen. Het materiaal waaruit het ondergoed vervaardigd is moet ademend genoeg zijn om goed zweet af te kunnen voeren, sneldrogend om je droog te houden en flexibel genoeg om bewegingsvrijheid te bieden. Daarnaast is het belangrijk dat het ondergoed naadloos is of platte naden heeft om irritatie en schuren te voorkomen, vooral tijdens lange ritten. Er is niets vervelender dan wanneer je over de snelweg rijdt en ongemakkelijk op de motor zit, omdat je ondergoed niet goed zit.

De beste sportbh voor motorrijden​

Voor vrouwelijke motorrijders is een goede sport bh megabelangrijk. Deze moet stevig genoeg zijn om ondersteuning te bieden en explosieve beweging te minimaliseren, maar ook comfortabel genoeg om niet te knellen of te snijden onder motorpakken. Een betrouwbare bh is de freya sportbh. Dit model is ontworpen om maximale steun en comfort te bieden, met voorgevormde cups en brede, verstelbare bandjes die zorgen voor een perfecte pasvorm. Bovendien, dankzij het ademende materiaal blijf je koel en droog, ook op warme dagen. Met andere woorden: de temperatuurregeling zit met deze bh wel goed.

Motorbroek​

Naast een goede sportbh, zijn er andere ondergoed kledingsstukken die je rit kunnen verbeteren. Hoogwaardige motoronderbroeken zijn vaak gemaakt van technische stoffen die helpen bij temperatuurregeling en vochtmanagement. Op zoek? Kijk vooral naar ondergoed met compressie eigenschappen, die kunnen helpen bij het verminderen van spiermoeheid op lange ritten. Probeer verschillende modellen uit en ontdek wat het beste voor jouw lichaam en zadel werkt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan