Voxan Café Racer

JFJ

MF veteraan
7 okt 2011
15.799
3
42
Bezoek Site
Tnx. Kort en dik idd, echt zoals ik voor ogen had. Wel heel smal. Als je er op zit is het echt een heel smal fietsje. Zit goed, zadel is fijn. Ben er flink blij mee.
 

JFJ

MF veteraan
7 okt 2011
15.799
3
42
Bezoek Site
TNX!

Voor het eerst uit de garage naast mijn andere liefde *O*In de bus op transport naar Hengelo:Felbegeerde eigenbouw trofee:Mooi plekkie bij Goos in de vitrine _O-Die zien we dan maar door de vingers ;)Mooie Hawk van de moat van Yellowrider:VFR achterbrug met dito wiel included.

Mooi oldscool BMW gespann:Tweede prijs winnaar deze Puch van bouwer van 17jr oud :oDeze mooie Honda CR was de publieks lieveling:Slechte foto, maar dit was de winnaar:Hmmmmmm......... -O-Surf city here we come!

Istallateur van de nieuwe Motoport toko :} (concurent :( )De shockerende combi van Wubbe had veel bekijks!

Volgend jaar zijn we er zeker weer bij *O* *O*
 
Laatst bewerkt:

JFJ

MF veteraan
7 okt 2011
15.799
3
42
Bezoek Site
Bedankt voor de leuke reacties.

Ben nog even afwerkpuntjes aan het nalopen.
Zodra de benzine er in kan en ik ga starten zal ik een filmpje maken.

Niet heel veel tijd, want komend weekend weer kamperen en de week daarna van donderdag tot maandag naar Zwarte Woud. Hoop dat met de Vox te kunnen doen, dus zou mooi zijn dat ik volgende week woensdag op de testbank kan.
 

JFJ

MF veteraan
7 okt 2011
15.799
3
42
Bezoek Site
Vandaag de tank gemonteerd en motor gestart. Loopt na even doorstarten weer als vanouds, en is dus klaar om op te testbank de afstelling te controleren. Zoals hij nu loopt lijkt het alsof er lucht genoeg is, maar dat zal de test wel uitwijzen. Even twee minuten laten lopen en afgezet. Na 1 minuut gepeild en netjes tussen de streepjes.

Uitlaten klinken heerlijk zwaar en open. Met killers een stuk stiller waar ik zeker blij mee ben, want dat zijn ze niet voor niets bijgeleverd.

Ik zal nog even een filmpje schieten als ik mijn camera weer gevonden heb.

Vervelend is wel dat het lampje van de reserve blijft branden. Die schakelaar zit in de tank en dat is dus niet ff makkelijk na te kijken. Al met al blijven er kleine dingetjes die me niet helemaal zinnen.