Vraagje, last van kramp in de handen

R1200GS-je

Rookie
Donateur
29 aug 2019
9
1
Ik heb proef gereden met een stuurdemper die tijdelijk was geplaatst. Dit was een enorme verbetering. Er is nu een stuurdemper besteld, van een niet Chinese merk, die binnenkort wordt binnenkort geplaatst. Het euvel is dus verholpen met een stuurdemper.
 

R1200GS-je

Rookie
Donateur
29 aug 2019
9
1
Gisteren de stuurdemper laten plaatsen. Omdat de voorband versleten was deze ook maar vernieuwd. Al met al toch een behoorlijk gat in de beurs. Maar het rijd stukken beter.
 

KatanaSP

MF'er
6 jun 2003
238
0
Haarlem
Bezoek site
Het is idd carpale tunnelsyndroom heb precies hetzelfde gehad is simpel op te lossen door kleine ingreep , heb ik net gehad en de tintelingen zijn weg nu kan alleen de muis van mijn hand het motorrijden niet aan ivm genezing onderhuids
 

Yamatwin

MF veteraan
5 sep 2006
1.526
31
65
Almeloooo
Bezoek site
als je stuur hol, dus leeg is onder het handvat, kun je daar een strak opgerold ( wel even meten tot hoever het naar binnen kan)
stuk daklood indrukken, dat vermindert sterk de stuurtrillingen.
 

De Neus

Die hard MF'er
12 mei 2005
631
12
Ik heb "grip puppies" geinstalleerd waardoor de handvat omtrek vergroot wordt en trillingen meer opgevangen worden door het schuim en sindsdien geen last meer van kramp in de hand /vingers. Handvat verwarming moet nu wel op standje "tsjernobyl" en het duurt langer voor het voelbaar is maar ik heb het er graag voor over.