vuil in carburateur van WR426

driekske

Rookie
12 sep 2004
7
0
lage mierde
hallo,

klopt het dat vuil in de carburateur van een WR426 binnen komt via het kunststof dekseltje dat de kabeltrommel en accelaratiepompmachanisme afdekt?
Na verloop van tijd zit het ook in de vlotterbak en membraan van acc.pomp en dat rijdt van geen kanten zoals je begrijpt.
Kent iemand een oplossing (behalve een WR450 te kopen).

groeten
Driekske
 
Ja, regelmatig carburateur schoonmaken. De FCR van de WR426 is niks slechter dan andere types.
 
was dat voor pokke dekseltje |( zitten er gaten in ofzo :X
tip,kun je die ruimte daarachter niet vullen met dikblijvend vet dan is het wel over denk :)
 
was dat voor pokke dekseltje |( zitten er gaten in ofzo :X
tip,kun je die ruimte daarachter niet vullen met dikblijvend vet dan is het wel over denk :)

is gewoon een plastick dekseltje dat je kabeltrommel afdekt, komt wel eens wat stof in maar lijkt me niet dat het van daaruit in de vlotterbak terecht komt.
Vaker je luchtfilter vervangen zal meer helpen.
 
die luchtfilter wordt elke keer vervangen dus daar ligt het niet aan. Trouwens, die filtert de lucht die via de venturi in de cilinder komt. De vlotterbak is niet verbonden hiermee, in ieder geval mag er niet grof vuil in zitten wat ik in de vlotterbak vindt. Het moet ergens binnen komen en dit is de enige plek, tenzij jullie iets weten. trouwens, de wr450 heeft hier een veel betere afdichting van Alu met een afvoerslang aan de onderkant.
 
nee, geen foto. maar het is een keihin FCR, zo eentje die op yamaha en ktm 4-takten en een hoop andere merken zit. niks aparts dus....
 
Terug
Bovenaan Onderaan