waar in NL joe rocket producten te koop??

mafkeezzz1981

Die hard MF'er
22 nov 2005
667
2
hmmzz en hoe heb jij dat gedaan met maatvoering dan ???
gewoon op de gok besteld ???
ik ben namelijk vrij lang en mager snap je :X en dat is weleens lastig bij het kopen van motor kleding.......
bedankt vast!!
 

petsch

MF veteraan
27 aug 2002
15.358
4
50
beverwijk
dat zit me net ook af te vragen, en als je nou iets koopt wat er geod uitziet, maar het zit voor geen meter? gewoon zonder kosten terugsturen, of ben je dan aleen een hoop verzendkosten kwijt?
 

Francois01

Die hard MF'er
21 apr 2004
408
0
Terneuzen
heb zelf bij een Joe Rocket besteld in Canada via internet (toronto als ik me goe dkan herinneren). Heb mail/phone discussie gehad over product maat etc.. waren heel vriendelijk.. heb 2 zomerjassen gekocht. Alles opgestuurd en keurig thuis gehad.. alleen de Douane invoerkosten kosten waren k*t :r
voordeel van Canada : International Units (cm etc). Praat makkelijker :N

:W
 

Bbbrum

Die hard MF'er
27 feb 2006
662
0
Brabant
Imperial zuigt idd. Wil je geen invoerkosten: met USPS laten verzenden. DHL/FEDEX/UPS worden (bijna) altijd geregistreerd (bijna altijd, m'n GPS60CX is er doorgekomen zonder kosten. Of ze moeten bij UPS nóg slomer geworden zijn, maar 4 maanden is wel een redelijk marge tegenover de normale 2 maanden tot factuurontvangst).
 

F-six

MF veteraan
26 okt 2003
3.510
2
Den Haag
Kleding uit de USA kopen is een gok. Terugsturen, als het bedrijf die mogelijkheid al biedt (checken!), is vanwege de verzendkosten eigenlijk geen optie. Hou er rekening mee dat niet alleen de verzendkosten voor het terugsturen voor jou rekening komen, maar ook die van de USA naar hier. Als je iets terugstuurt krijg je dus alleen de prijs van het artikel terug. Bovendien heb je nog de kosten voor invoerrechten en BTW. Dat ben je dus ook gewoon kwijt.

Verder is USPS naar mijn ervaring inderdaad de beste vervoerder. Al was het maar omdat de aflevering via het postkantoor loopt. Als je niet thuis bent bij aflevering kun je het later gewoon bij het postkantoor bij jou in de buurt afhalen. Bij die andere vervoerders is dat in de regel een stuk lastiger. Maar als er bij jou altijd iemand thuis is heb je dit probleem natuurlijk niet.
Verder zijn de verzendkosten bij USPS een stuk minder als bij een vervoerder als UPS, DHL of Fedex, dat kan behoorlijk schelen. Maar soms heeft een bedrijf een contract met deze vervoerders en zit je er dus aan vast. Maar ik vraag altijd of het niet via USPS kan, dat wil ook nog wel eens lukken.
Invoerrechten en btw is wat mij betreft een loterij; soms moet ik wel betalen, soms niet. En ik heb nog niet kunnen ontdekken waar dat nou precies aan ligt.

En als het dure kleding is; neem een verzekering! Ik heb één keer een broek besteld die niet aan wilde komen. Accessories International heeft er drie verstuurd (met tussenpozen van dertig dagen) voordat er één aankwam. De tweede kwam niet verder dan O'hare Airport Chicago, de derde kwam een half jaar later bij aan en heb ik niet geaccepteerd (anders moet je weer BTW en zo betalen)

Een andere webwinkel waar ik goeie ervaringen van Amerikaanse gebruikers heb gehoord is NewEnough. Ze zijn in vergelijking met de concurrentie behoorlijk goedkoop en ze verlenen goeie servive. In de tijd dat ik kleding kocht verstuurde ze nog niet buiten de USA. Dat is inmiddels anders, ze hebben nu ook een internationale site: http://www.newenough.com/intl/index3.htm
Je zou hier een kijkje kunnen nemen, al was het maar vanwege de goeie productomschrijving.

Lang en mager; ja, je zult het toch echt met de sizecharts moeten doen. En even bellen kan ook geen kwaad; dat kost tegenwoordig vrijwel niks meer.

Succes.

:]
 
Laatst bewerkt: