Waar komen al die hits vandaan?

Julio

Rookie
17 aug 2006
4
0
Amstelveen
Hallo,
Enigszins verbaasd zag ik vanochtend dat er via dit forum ruim 150 mensen mijn persoonlijke website hebben bezocht. Mijn website (Julio Online) heeft echter niks met motorsport te maken en als ik de pagina bekijk vanwaar mensen zijn doorgelinkt staat er geen link op naar mijn site. Het lijkt me toch wel leuk om te weten waar al die hits vandaan komen! Wie helpt mij verder?

Julio
 
das dus ook een manier om dus daadwerkelijk die 150 hits te verwezenlijken


en ik heb lekker niet op je site geklikt
 
Nee, effe serieus mensen. Ik heb bewust de URL van mijn site niet genoemd. Maar aangezien de site over muziek, vertalen, martial arts en inheemse volken gaat, was ik toch wel benieuwd waar die hits vandaan kwamen. En dit is geen flauwekul. Kijk maar:

Link vanuit een externe pagina (andere web sites behalve zoek machines) - Volledige lijst
- http://www.fighttalk.nl/forum/viewtopic.php 373 373
- Het Honda CBR 600RR topic deel 15 58 58
- honda cbr 600 pc 31 41 41
- http://fighttalk.nl/forum/viewtopic.php 36 36
- http://www.cultcentral.com/Links.html 29 29
- Het Honda CBR 600RR topic deel 15 27 27
- http://www.thecultweb.net/forum/viewthread.php 19 19
- Honda Motor Apeldoorn GESLOTEN???? 18 18
- http://www.thecult.us/forum/viewtopic.php 18 18
- Het Honda CBR 600RR topic deel 15 15 15
 
Leuk. Weet je toevallig ook nog welk ikoontje dat was? Want er staan geen motors op mijn site.
Nee, geen idee. Ik heb al ff in één van die topics gekeken, maar er staan nu geen icoontjes of andere plaatjes meer die van jouw site komen. Als iemand zo'n icoontje heeft gehad, heeft ie nu iig weer een andere, of 'm ergens anders vandaan gelinked. En als je even rondkijkt hier, zul je zien dat een hoop mensen een icoontje hebben dat niks met motoren te maken heeft. Ikzelf bijvoorbeeld.
 
Nee, geen idee. Ik heb al ff in één van die topics gekeken, maar er staan nu geen icoontjes of andere plaatjes meer die van jouw site komen. Als iemand zo'n icoontje heeft gehad, heeft ie nu iig weer een andere, of 'm ergens anders vandaan gelinked.
:^

Ik denk dat deze gebruiker het is geweest: honda cbr 600 pc 31 als in Honda Motor Apeldoorn GESLOTEN???? heeft gepost. Én hij rijdt een CBR600RR en is dus regelmatig in de CBR600RR topics te vinden.
:} Zover heb ik dan weer even niet gezocht...
 
Ik denk dat deze gebruiker het is geweest: honda cbr 600 pc 31 als in Honda Motor Apeldoorn GESLOTEN???? heeft gepost. Én hij rijdt een CBR600RR en is dus regelmatig in de CBR600RR topics te vinden.

Toch grappig, dat je aan de hand van postgedrag van iemand toch een beeld gaat vormen
sherlock.gif
:W Orpheus :P
 
Terug
Bovenaan Onderaan