Wachttijden RDW en eventuele tips?

B600

Rookie
9 aug 2006
9
0
35
Maastricht
Na dagen dit forum door gespit te hebben (dank voor alle info!) heb ik zojuist een Bandit 600 gekocht. Hij is in zeer goede staat (ook volgens mensen met meer kennis). Hij komt alleen uit Belgie. Ik ga hem zaterdag ophalen en wil hem maandag ochtend eigenlijk laten keuren in de buurt van Maastricht. Dat wordt dus vestiging Elsloo. Dit kan alleen op maandag en dinsdag (08.30 - 12.00) zonder afspraak. Anders moet ik tot 9 september wachten.

Mijn vraag; hoe groot is de kans dat het maandag lukt en hoelaat zou ik aanwezig moeten zijn, dit ivm huur van een bestelbusje. Er zit nu namelijk helemaal geen kentekenplaat op.

Alvast bedankt!

ps. ik zal mij later even voorstellen in het desbetreffende topic.
 

BoyB

MF veteraan
26 jun 2006
10.482
14
37
Het kan weleens druk zijn bij de diverse keuringsstations. Zou toch even een belletje doen of je terecht kan, anders sta je daar. Vergeet ook niet om even bi de Douane langs te gaan (zitten meestal bij de RDW stations bij in) om je invoer en BPM etc te regelen. Zij kunnen evt ook een zg. "invoer kenteken" afgeven.

Kijk anders hier even: http://www.rdw.nl/nl/voertuigeigenaar/auto/in_en_uitvoeren/invoerkeuring.htm

Succes iig!

Gr "SB"
 

jb37

MF veteraan
30 nov 2003
7.893
0
53
Houten
Bestaat er niet meer zoiets als het ééndagskenteken om naar de keuring te rijden? Dat scheelt je weer de kosten van het huren van een bus.
 

B600

Rookie
9 aug 2006
9
0
35
Maastricht
Over dat eendagskenteken doen ze nogal wazig. Ik heb hier het framenummer voor nodig, dat heb ik inmiddels.
Maar dan nog; kan je onverzekerd (er zit helemaal geen kenteken op nl) met een belgische motor met een eendagskenteken naar de keuring rijden?

Groeten,
Marco

ps. Is 2000 euro voor een belgische bandit ui eind '96 met 11.000 km op de teller zonder schade en perfect lopend (dit zei een vriend die er aardig wat vanaf wist) markt conform?