Website Zijspannend.nl

Eldevee

Rookie
7 sep 2013
9
1
Hallo mede-zijspanners,
Voor de leuk hebben we een aantal jaar geleden de website Zijspannend.nl gemaakt, een informatieve site voor zijspanrijders.

Zijspan rijden blijft nog steeds leuk, maar het up to date houden van de website schiet er de laatste tijd bij in. Met een stel jonge kinderen en daarnaast een meer dan fulltime baan die voor een groot deel achter de computer plaats vindt, werd de motivatie om alsnog achter de computer te kruipen om informatie voor op de website te vergaren, minder.

We hebben dus besloten om te stoppen met het bijhouden van de website en zonder overdracht wordt het domein in de loop van februari opgeheven.
Het is een zonde om alle informatie op de website verloren te laten gaan, dus als er iemand is die het stokje over wil nemen…

Zijspannende groeten,
Linda
 
  • Like
Waarderingen: Corrosie

Corrosie

Zijspannend.nl
4 okt 2005
2.483
21
40
Renkum
www.zijspannend.nl
Hallo zijspanners,

Naar aanleiding van bovenstaand bericht heb ik de stoute motorlaarzen aangetrokken, en contact met Linda gezocht. Net als Linda vond ik het jammer om de informatie verloren te laten gaan.

De domeinnaam zijspannend.nl heb ik van hen overgenomen, en de website draait nu inmiddels op 1 van mijn servers. Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat de site in de lucht blijft, en dat de site technisch bijgewerkt blijft. Omdat ik ook wel wat beperkt ben in mijn vrije tijd, kan ik wel wat hulp gebruiken van iemand die nieuwe berichten wil helpen schrijven, evenementen kan toevoegen, enzovoorts.

Als iemand het leuk lijkt om zo, of op een andere manier aan de site bij te dragen, hoor ik het graag!

Zijspannende groeten,
Corrosie!
 

Corrosie

Zijspannend.nl
4 okt 2005
2.483
21
40
Renkum
www.zijspannend.nl
Het is alweer een paar maanden geleden dat ik de website zijspannend.nl heb overgenomen.
Inmiddels is er van alles gebeurd:
  • Begin februari ben ik opnieuw vader geworden van een gezonde zoon
  • De schuur is flink opgeruimd en inmiddels staat er bij mij alleen nog een K1200S zijspan te pronken. (Gelukkig staat hij er ook regelmatig niet, omdat ik er ook nog eens regelmatig mee op pad ben)
  • Diverse drukke weekenden, die met een pasgeborene weer extra druk lijken te zijn.
De laatste periode heb ik dus niet veel aandacht aan de site gegeven. Een paar kleine artikelen geplaatst, maar meer ook niet. (Ik heb gelukkig nog wel wat ideetjes, maar ook daar moet je een keer tijd voor maken)

Vandaag maar met een heel kleine verandering begonnen: met mijn mega-paint-skills heb ik een nieuw logo gemaakt en deze op de site geplaatst.



Het was mijn intentie om de link met het verkeer te leggen (via het verkeersbord) en de woorden "zijspan" en "spannend" te accentueren.

De layout van de pagina wil ik ook nog eens gaan aanpassen, maar misschien moet ik daarvoor eerst op een regenachtige zondag wachten. Als er mensen zijn die zich geroepen voelen om hieraan mee te helpen, of mensen die ideeën hebben voor nieuwe artikelen, hoor ik het graag!