• Hoi Bezoeker, we hebben nieuwe functionaliteit toegevoegd aan het Techniek forum. Lees hier meer.

Website Zijspannend.nl

Eldevee

Rookie
7 sep 2013
9
1
Hallo mede-zijspanners,
Voor de leuk hebben we een aantal jaar geleden de website Zijspannend.nl gemaakt, een informatieve site voor zijspanrijders.

Zijspan rijden blijft nog steeds leuk, maar het up to date houden van de website schiet er de laatste tijd bij in. Met een stel jonge kinderen en daarnaast een meer dan fulltime baan die voor een groot deel achter de computer plaats vindt, werd de motivatie om alsnog achter de computer te kruipen om informatie voor op de website te vergaren, minder.

We hebben dus besloten om te stoppen met het bijhouden van de website en zonder overdracht wordt het domein in de loop van februari opgeheven.
Het is een zonde om alle informatie op de website verloren te laten gaan, dus als er iemand is die het stokje over wil nemen…

Zijspannende groeten,
Linda
 
  • Like
Waarderingen: Corrosie

Corrosie

Zijspannend.nl
4 okt 2005
2.446
14
40
Renkum
www.zijspannend.nl
Hallo zijspanners,

Naar aanleiding van bovenstaand bericht heb ik de stoute motorlaarzen aangetrokken, en contact met Linda gezocht. Net als Linda vond ik het jammer om de informatie verloren te laten gaan.

De domeinnaam zijspannend.nl heb ik van hen overgenomen, en de website draait nu inmiddels op 1 van mijn servers. Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat de site in de lucht blijft, en dat de site technisch bijgewerkt blijft. Omdat ik ook wel wat beperkt ben in mijn vrije tijd, kan ik wel wat hulp gebruiken van iemand die nieuwe berichten wil helpen schrijven, evenementen kan toevoegen, enzovoorts.

Als iemand het leuk lijkt om zo, of op een andere manier aan de site bij te dragen, hoor ik het graag!

Zijspannende groeten,
Corrosie!