Weer een brikkie erbij

CB400F

de zwarte zwabberaar
19 nov 2002
8.051
14
Velsen-Zuid
www.cb400f.nl
Ik heb er weer 1 bij.Het is een honda 2 pitter en op het type plaatje staat CN01. Nu zegt mij dat alleen dus niets, dus wie weet wat voor fiets dit is? En waar ik evt een wpb vandaan kan downen?


groeten,


CB
 

PLR

meubilair
23 jan 2003
7.325
35
Lachuh man,daar valt vast wel iets leuks van te maken toch?!
Gefeli met je aankoop (of wassut een gift?) ;)
 

CB400F

de zwarte zwabberaar
19 nov 2002
8.051
14
Velsen-Zuid
www.cb400f.nl
er staan er nu een 5 complete fietsen klaar :P
Deze kwam ineens voorbij, voor de prijs hoefde ik het niet te laten iig O-)
Is zeker wel wat leuks van te maken, moet nog even kijken wat ik er mee doe. Mijn vriendin zit nu in Bolivia en heeft zich voorgenomen om als ze terug is ook maar eens haar A te gaan halen. Ze vond hem wel geinig dus misschien gaat zij erop rijden, maar ja eerst maar eens rijdend maken. Fiets heeft 3 jaar buiten gestaan en dat in IJmuiden. Dus zilte lucht en dat vreet behoorlijk aan, maar is wel netjes te krijgen als ik het zo bekeek. Degene die hem verbouwd heeft is wel een liefhebber geweest. alles is netjes aangelegd en er zijn leuke details aangebracht. Het is normaal niet mijn smaak qua motoren, maar goed dit kon ik niet laten. Alleen het contactslot was wel echt rot, toen ik daar gister de stekker uit wilde halen omdat de sleutel niet werkte brak de hele zooi af. de draden zelf waren op de uiteinden ook behoorlijk geoxideerd, maar toen ik ze ging doormeten waren ze nog wel goed. Dus dat was weer een meevallertje. Zit wel een aparte remklauw op voor, die niet werkte. Zat zo te zien geen olie in. Maar al met al was het weer redelijk laat gister dus ik ga vanavond maar eens rustig goed kijken hoe het zit.
 

Gais

MF veteraan
11 jun 2001
4.762
0
32
Hilversum
hmmm, ik zie wel een ftp adres staan, maar ik kom er niet op, kan dat komen door XP?? moet ik toch weer aan een ftp programma zeker.
ftp-client is wel zo fijn, als je achter een firewall zit hoeft je ftp-client ook niet in 1 keer te werken. Moet je ff opzoek naar firewall opties en daar PASV mode aanklikken.
 

CB400F

de zwarte zwabberaar
19 nov 2002
8.051
14
Velsen-Zuid
www.cb400f.nl
De gegevens op het balhoofd zijn niet meer leesbaar. Denk dat ie voor de verkoop gaat, misschien dat ik er nog een leuke koelkast voor kan krijgen of zo. :+ En anders word het een Rat :P