welke dag bilstain

yasumo

Die hard MF'er
11 mei 2006
725
0
huissen
Wie kan mij vertellen wanneer kan er op Bilstain getraind worden en vanaf hoe laat?

Supermoto wel te verstaan. :?
 
Van half 3 tot 6 uur weet ik bijna zeker. Kan anders even op supermotard.be en dan het forum. Staan wel wat topics over in.
 
Hier is de site van de kartbaan te vinden:

rdmcbilstain.be

De site is wel erg bels en dus lang zoeken voordat je iets gevonden krijgt!
en in 't Frans..
:?
 
Het is van alles wat want er werd/wordt ook gekart, zo is de baan ooit begonnen/gebouwd
andere oudere site is http://users.skynet.be/fa270739/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/users.skynet.be/fa270739/)
 
Volgens mij is de baan ouder dan de complete supermotosport bij elkaar maar alee.. Tegenwoordig zullen er idd meer SM's rijden dan karts.
Heeft iemand enig idee hoe druk het doorgaans op een woensdag is en of het onverharde gedeelte altijd erbij zit?
 
Heeft iemand enig idee hoe druk het doorgaans op een woensdag is en of het onverharde gedeelte altijd erbij zit?

Woensdag is de enige dag dat de SM's kunnen trainen. Je zal je niet eenzaam voelen dus. Onverharde zit er altijd bij, maar steld niet veel voor.

Groot hoogte verschil:
th_012.JPG


Onverharde:
th_075.JPG
 
ik ga volgende week eens kijken daar, schijnt niet veel uitloop naast de baan te zijn. (niet weeer onderuit gaan dus). Nog mede mf-ers dan?

Mzzl
 
Ben er gisteren geweest. Echt super mooie baan. Toen ik hem voor het eerst zag wel even slikken, wat een hoogte verschil maar naar een paar ronden werd het steeds leuker. Jammer dat het begon te plenzen!
Echt een aanrader er zitten veel technische stukken in. :Y *D
 
Lijkt me inderdaad een baantje dat je niet binnen een paar rondjes onder de knie hebt..
Maar ben je op 1 dag op en neer gereden>?!
 
Yep, s'morgens heen s'avonds weer terug. Is wel een takke eind maar was de moeite zeker waard! Beter is volgende keer overnachten en dan donderdag naar spa. :Y
 
Klopt, wie had het daar laatst over? Was dat niet Jeroen. Eigenlijk moeten we binnenkort eens een keer wat plannen. Iemand sugestie? :?
 
Klopt, wie had het daar laatst over? Was dat niet Jeroen. Eigenlijk moeten we binnenkort eens een keer wat plannen. Iemand sugestie? :?

Jeroen zijn motor was stuk en is pas in september klaar.(dat dacht ie) Ik stel eind september voor en dan goed op de weersvooruitzichten letten. Er zijn in/bij Biltstain mogelijkheden om te overnachten *O* . Die dag erop naar spa en dan 's avonds huiswaarts?
 
Terug
Bovenaan Onderaan