Werken Intercom systemen??

Maus

Rookie
22 jun 2001
7
0
Weet iemand iets van intercom systemen ? Er zijn dure in de handel (ca. 1100 per motor) en goedkopere (ca. 350 per motor). Werken die goedkope ook of houdt dat bij 60 km/u al op????? En hoeveel afstand mag er tussen de motoren zijn?
 
Intercom systemen.

Ik heb ervaring met twee systemen. De eerste is een ALAN systeem, dit was toch een vrij behoorlijk betaalbare set van ook nog leuke kwaliteit.
De afstand die we tussen de motoren haalden was zo rond de 1000 meter.
Genoeg dus. De andere set die ik geprobeerd heb, is van het mer Kenwood ( en dan de funkey ). Deze werkte helemaal perfect, maar is echt reteduur. Als extra accessoire hadden we in plaats van gewone microfoons, keelmicrofoons. Deze werken geweldig, kan je dus onder je sjaal houden, en vangen geen wind, en veroorzaken hierdoor dus ook geen ruis ofzo. Beide sets waren tot ongeveer 140 Km/H goed te verstaan, daarna gaan helm, windscherm en dergelijke teveel invloed uitoefenen.

op www.louis.nl staat wel het een en ander aan info, maar bij de meeste zaken kunnen ze je er ook wel het een en ander over vertellen.
Vraag in ieder geval voor aanschaf of je een uitgebreide testrit mag maken met de betreffende apparatuur. De meeste dealers zullen hier geen problemen mee hebben, zeker niet als je je rijbewijs of kenteken bewijs achterlaat.

Veel succes in ieder geval
 
Terug
Bovenaan Onderaan