Wie 5-9 naar Nederweert beurs Pamo vrienden???

iesje73

MF'er
9 nov 2003
179
0
Heerlen
De Pamo-Vrienden (d.w.z. Paarden- en Motorvrienden) uit Nederweert organiseren op 5 september a.s. hun 13e motorshow en beurs in Manege De Kraal, Budschop 32 te Nederweert.

U kunt nieuwe, oude, interessante, leuke merken en modellen verwachten. Diverse merkenclubs zullen aanwezig zijn en er is een verkoop van motoren en onderdelen door particulieren. Bovendien zijn er alle motortoebehoren verkrijgbaar in de vele stands die aanwezig zijn. Verder zijn er veel eigenbouwers van Amerikaanse, Europese en Japanse makelij aanwezig. Tevens kan men zich een tatoeage of piercing laten plaatsen. Dit alles vindt plaats in Manege De Kraal en een grote tent. Hierdoor beschikken we over een overdekte ruimte van zo'n 4.000 m�.

Een groot gedeelte van de opbrengst gaat naar de stichting MIVA Nederland. Zij zorgen voor vervoer in derde wereldlanden.

De beurs begint om 10.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Entree bedraagt 5,-- eur per persoon en kinderen jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang. Tevens is er gratis parkeren op het evenemententerrein.

In de middag zullen Wheely King en Free steyler Bleuk twee keer een optreden verzorgen. Voor deze stuntmannen is niets te gek !Wie van de MF bikkels gaat hier morgen nog een kijkje nemen????

[me]iesje73 gaat met een aantal mensen van LRT wel ff kijken.
[/me]


Wie weet kom ik nog MF'ers tegen :)
 

ketzzz

Rookie
18 mei 2004
8
0
Ik ben me nu klaar aan het maken en over een uurtje fiets (?) ik aan.
Jammer dat stuntman Mario niet meer komt, die was echt te gek zeg!!!

Verder wel een leuke beurs, alleen jammer dat er niet veel reclame voor word gemaakt (ik ben niks tegengekomen in iedergeval)

Nou doeiii
 

iesje73

MF'er
9 nov 2003
179
0
Heerlen
Wij zijn ook geweest vandaag.
Geweldig was het!
Heeeerlijk weertje, dus das al ok.
Organisatie was goed allemaal, parkeren ed goed geregeld.
Stuntshow was iid erg cool weer.
Heb zelf weer een hoop foto's gemaakt.
Kijk hier maar eens.

:]
 
Bovenaan Onderaan