wie rijd hier met een radar detector /laserjam

derrick

Die hard MF'er
13 okt 2001
602
0
ik ben gisteren gelaserd met 131 op een 80 km weg,
rijbewijs afgenomen (voor min 10 dagen)

nu denk ik er aan om een laserjammer (geen shield) tekopen waardoor je 7sec extra tijd krijgt om te remmen (de lasergun krijgt een valse meting ,waardoor er opnieuw geschoten moet worden)
heeft er iemand hiermee ervaring?
kan me geen 2e keer veroorloven. wordt voortaan langszaam rijden, niet meer als 50 te hard. vanaf nu zit ik vaker in Duitsland dan in Nederland. of op het circuit
 
Op zich handig zon jammer, maar wat als ie het niet goed doet ofzo?
Ik zou er niet blind op durven vertrouwen. Ikzelf zou dan toch maar ff rustig aandoen ipv het risico te lopen weer gelaserd te worden.
 
natuurlijk ben ik van plan om rustiger te rijden in Nederland(binnen de 50 km grens), maar je zal net die keer bij het stoplicht iets te hard optrekken en weer gelaserd worden , dan baal je wel dat je niet zo;n ding hebt geinstalleerd.
als ik er een koop is het geen vrijbrief om als Rossi rond te gaan scheuren.
 
Ik moet zeggen dat ik heeel graag te hard rij. In de stad rij ik wel eens 100 waar je 50 mag maar dat zijn gewoon stoplichtsprintjes en in Rotterdam staan ze niet te lazeren. Buiten de grote boze stad hou ik altijd de 50 km grens in de gaten. Oke.... bijna altijd. :j Soms dus niet ;)
 
130 rijden op en 80 km weg,is voor een motor echt niet extreem.
 
Terug
Bovenaan Onderaan