Win 2 kaarten voor Motor Day!

Status
Niet open voor verdere reacties.

Motor Day

Rookie
19 mrt 2008
2
0
Dit topic is geopend in samenwerking met MF. Zie onderaan deze posting voor de mogelijkheid 2 van de 50 vrijkaarten te winnen! De prijsvraag is voorbij!

Op donderdag 1 mei is het zover: Motor Day 2008 op Circuit Park Zandvoort. Motor Day is het ultieme outdoor motorevenement voor iedereen die een passie voor motoren heeft. Bijzondere actie op het circuit en de interessante bedrijven en clubs op de paddock zorgen voor een bijzondere dag. Motor Day is niet alleen kijken naar de laatste trends en het ontmoeten van gelijkgestemden, maar ook zelf actief bezig zijn! Je kunt namelijk niet alleen informatie over de nieuwste modellen krijgen, maar ook direct de motor in al haar facetten beleven!

Motor Day biedt een bomvol programma, waarin met prachtige stunts, unieke shows en demonstraties, Biking Area’s en de allereerste Bike Attack, álle facetten van het motorrijden in praktijk worden gebracht. Een uniek motorevenement dat eindelijk ook het westen van het land bestrijkt. Hieronder enkele high-lights van ons spectaculaire dagprogramma.

Track Time
Onder begeleiding van de ervaren marshalls van Motorsportlifestyle bieden wij tegen een gereduceerde prijs van € 25,- vrijrijden aan op het circuit van Zandvoort. Er kan gereden worden in diverse klassen variërend van beginner tot ervaren.

Bike Attack

Een primeur in Europa, de allereerste Bike Attack op het Circuit van Zandvoort. Bij Bike Attack laten snelle motoren hun pk’s gelden op het circuit. Het draait erom wie de snelste rondetijd op Zandvoort neerzet, het is dus een echte wedstrijd tegen de klok. Dit allemaal onder begeleiding van de ervaren marshalls van Motorsportlifestyle.

Dynostar vermogenbank

Altijd al willen weten hoeveel vermogen uw motor precies heeft. Op Motor Day kunt u bij de stand van Dynostar geheel gratis het vermogen van uw motor laten meten op een professionele Dynostar vermogenbank.

Pyromaniac

De ultieme vuurshow op wielen! Met zijn supersnelle, omgebouwde Jet-Quad staat
Michel Kooij gegarandeerd voor spektakel!

Freestyle-Jam

In deze zogenoemde “Freestyle Jam” zullen Nederlands beste stuntrijders alles uit de kast halen om elkaar af te troeven en het publiek te vermaken met de meest zieke stunts & tricks. Deze spectaculaire Freestyle Jam zal verspreid over de gehele dag plaats vinden op de paddock en begeleid worden door een bekend MC die zelf ook een bekende ui de scéne is. Deze MC zal er alles aan doen om samen met de rijders er een spectaculaire show van te maken en het publiek zo goed mogelijk te vermaken.

Club Paddock

Op de paddock zullen tientallen showblokken voor clubs te vinden zijn. Hier kunnen de geïnteresseerde bezoekers alle aanwezige motoren van dichtbij bekijken en brandende vragen stellen aan de eigenaren, of misschien wel lid worden van een club! Dus clubs: presenteer jezelf goed en scoor die nieuwe leden!

Bedrijvenstraat

Ben je nog op zoek naar beschermende motorkleding, performance- en stylingonderdelen voor je eigen motor? Neem dan een kijkje in de bedrijvenstraat voor de beste aanbiedingen!

Tijden
Motor Day is voor bezoekers geopend van 09.00 – 17.00 uur voor bezoekers. Voor clubs en bedrijven openen de deuren om 7:00 uur.

Tickets
Bezoekers kunnen voor €16,- de gehele dag genieten van de motoren op de paddock en op het circuit. Tickets zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa's van Circuit Park Zandvoort.

DEELNEMEN
Wil je met je motor op de paddock staan of deelnemen aan één van de programma onderdelen? Via www.motorday.nl kun je jezelf inschrijven voor de diverse programma onderdelen en paddockkaarten voor je motor bestellen.


PRIJSVRAAG

MF geeft in samenwerking met de organisatie van Motor Day 25x2 toegangskaarten t.w.v. €16,= per stuk weg. Om kans te maken op twee kaarten moet je de volgende vraag beantwoorden:

Noem twee MF crewleden en per crewlid een motor die zij in bezit hebben.​
Stuur je antwoorden vóór 20 april naar [email protected] of stuur een topic report d.m.v. het topic report icoontje bovenaan dit topic. De prijsvraag is gesloten, iedereen bedankt voor het meedoen! De gelukkige winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Veel plezier op Motor Day!
 
Laatst bewerkt:

Krimmie

MF veteraan
4 feb 2005
9.064
0
Leuk initiatief 8-)

ik heb mn mailtje al verzondennnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

[edit]

letter vergeten :P [/edit]
 
Laatst bewerkt:

The Bastard

MF veteraan
24 feb 2008
13.317
1
Almere
Je kunt op donderdag 1 mei een kaartje aan de kassa van Circuitpark Zandvoort kopen. Een aanrader is om bladen zoals Motoplus, De Telegraaf en Spits in de gaten te houden voor kortingsbonnen!

Leuk zeg om kaartjes weg te geven *D

Tot 1 mei
 
Status
Niet open voor verdere reacties.