Wit schuim?

E.r.w.i.n

Die hard MF'er
6 mrt 2005
558
2
Rotterdam
Ik vanochtend op m'n trouwe Honda naar m'n werk, regent het. Op zich geen enkel probleem, maar nu kwam ik op een aantal verschillende plekken (af/oprit snelweg/parkeerplaats) een soort wit schuim tegen. Wat is dat toch, olie? :?
 
als het een lange tijd lang droog/warm is en het dan opeens gaat regenen komt alle olie/aircovloeistof/koelvloeistof/e.d. omhoog uit het asfalt en dat vormt ook dat witte schuim.. let wel: dat betekend gladheid!..
ff kijken of niemand me voor was...
edit: dus toch :W
 
Laatst bewerkt:
als het een lange tijd lang droog/warm is en het dan opeens gaat regenen komt alle olie/aircovloeistof/koelvloeistof omhoog uit het asfalt en dat vormt ook dat witte schuim.. let wel: dat betekend gladheid!..
ff kijken of niemand me voor was...
edit: dus toch :W

Je hoeft niet te schreeuwen hoor. 8-) ;)

Nee, ik weet dat het glad wordt bij zo'n eerste buitje. Alleen kan ik me niet herinneren dat ik die witte meuk eerder gezien heb. :)
 
Ik vanochtend op m'n trouwe Honda naar m'n werk, regent het. Op zich geen enkel probleem, maar nu kwam ik op een aantal verschillende plekken (af/oprit snelweg/parkeerplaats) een soort wit schuim tegen. Wat is dat toch


daar hebben politieagenten gestaan die motorrijders hebben bekeurt en daar zo
op geilden dat ze zich ter plekke......(moe'k doorgaan??)
 
daar hebben politieagenten gestaan die motorrijders hebben bekeurt en daar zo
op geilden dat ze zich ter plekke......(moe'k doorgaan??)

Dat was het eerste wat in ook bij mij opkwam :W

Of die draak van Weg Misbruikers ge*lde zo erg, die wat kwijt moest _O-
 
Komt de regen ook richting Westfriesland vandaag ?

http://www.buienradar.nl/buienradar.aspx (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.buienradar.nl/buienradar.aspx)

Edit, shit je was me voor.. secondenwerk
 
Terug
Bovenaan Onderaan