Wrrrrrrrrreeeede naked bike..

Terminator

Die hard MF'er
1 jun 2001
524
0
Nieuwegein
http://www.motorcyclenews.com/news/detail?sectionID=50677&documentID=132805&navID=1 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.motorcyclenews.com/news/detail?sectionID=50677&amp;documentID=132805&amp;navID=1)
 
Kan niet zeggen dat ik hem mooi vind voor 60.000 piek...
02220760.jpg
 
ik weet ut nie. Van de ene kant is hij wel mooi, met gave techniek, maar ik vind hem iets \"te\" naked... Ik weet ook wel wat beters voor 18.000 pond... 2 beter dingen trouwens...

greetzzr
 
Oke, dan neem ik hem wel als niemand hem wil. Ik hou er wel van als mensen iets speciaals durven te ontwerpen. Of moet al die mooie techniek weer achter plastic verdwijnen?

Tel ik nie meer mee :? ;( :+

Ik vind alleen zijn neus wat te kaal, ik zei al, mooie techniek...
 
Terwijl het stuurmechanisme toch zo duidelijk zichtbaar is. Vanaf het balhoofd ( stuurpen ) een stang naar een mechanisme aan de kant die je niet kunt zien ( je ziet hem aan de andere kant iets lopen ). Door het frame, tussen de cilinders door naar deze zijde waar een duw- en trekstang zit waarmee je het voorwiel naar links en rechts kunt sturen.
 
Doet u er mij maar een *D

Supersportieve houding kan ik niet echt waarderen maar voor er bij wil ik \'m wel hebben :P
 
Terug
Bovenaan Onderaan