www.biggelaar-performance.com

Status
Niet open voor verdere reacties.

Crashing Biggel

MF veteraan
18 jun 2001
1.231
5
48
Oisterwijk
www.biggelaar-performance.com
De vernieuwde site is nagenoeg af. Voor alle Ducatisten (ook fans zonder motorfiets van dit merk), breng een bezoekje aan de site, heb je opmerkingen of vragen, wij ontvangen ze graag. Mis je nog iets, aanvullingen zijn welkom. Win kaartjes voor de Motorai, lees op de site hoe, stel je technische vragen en ben je op zoek naar een betaalbare tweedehands Ducati, bekijk dan eens onze occasionlijst en de maandaanbiedingen. Enige onderwerpen zijn nog niet geheel klaar, er mist nog een stukje Ducatigeschiedenis bijvoorbeeld, daar wordt hard aan gewerkt, maak even kennis met onze monteurs, meld je aan voor de Enews als je op de hoogte wilt blijven van het een en ander in Ducatiland, JanZ heeft zojuist zijn eerste column geplaatst en heel binnenkort kunt je ook op het BiggelaarForum.
Heb je een Ducati en ben je benieuwd naar het onderhoudschema van Biggelaar Special Performance, werkzaamheden en prijzen zijn op onze site te vinden.
Kortom, wat je mist, mail het even en wij kijken ernaar, verder hopen we informatief te zijn en je veel leesplezier te bezorgen.

Veel leesplezier op onze site.
www.biggelaar-performance.com
 
Status
Niet open voor verdere reacties.