Yamaha Fazer 600 (FZS600) 2004 - verkocht !

Status
Niet open voor verdere reacties.

bsmpower

MF'er
11 okt 2010
189
7
Utrecht
Ik rij inmiddels een aantal jaar op mijn rode FZS600 uit 2004 met iets meer dan 78.000km op de teller. Heeft afgelopen Oktober een grote beurt gehad bij Snelmotoren in Zeist. Zelf heb ik er rond datzelfde moment een nieuwe gel accu in gedaan. Bij Snelmotoren werd verteld dat de motor technisch nog in goede staat is en zaken als kleppen stellen niet nodig was. Hij kon zeker nog wel even mee (oerbetrouwbaar Fazer blok). WEL moeten de remschijven en blokken vervangen worden. Met mijn rijstijl (niet heel sportief, rij niet in de bergen, etc..) waren ze volgens eigenaar Ro nog voldoende, maar officieel moeten ze vervangen. Verder heeft de uitlaat aan de binnenkant (zie je normaal gesproken dus niet) een flinke cosmetische beschadiging, alsof een bout van die wielophanging er ooit langs is geschaaft. Ik heb de motor zo gekocht en nooit problemen mee gehad. De uitlaat is verder gewoon goed, er zit geen gat in. Voor de rest ziet ie er uit wat je kan verwachten van een motor van dit bouwjaar en km stand. Geen nieuwstaat maar ook geen hele gekke dingen of deuken. Ik heb er vele jaren met veel plezier op gereden vanaf het halen van mijn rijbewijs. Voor mij de ideale motor na het behalen van mijn rijbewijs. Naast het feit dat ie heel makkelijk rijdt vind ik het geluid nog een van de mooiste dingen van deze motor. Redelijk rustig in lage toeren, maar een F1 geluidje als je hem opentrekt.

Overige zaken: de motor staat in Utrecht. Ik denk er over om hem weg te doen omdat ik eens wat anders wil rijden (dit is mijn eerste motor). Grote kans dat dit weer een Fazer gaat worden, maar dan een maatje groter, de 1000cc. Ik wil ook wel ruilen (met eventueel bijbetaling van mijn kant), maar ligt er wel heel erg aan wat. Bij voorkeur een 4-cilinder en zwaarder dan 600cc. Voor de rest heb ik zelf nog geen idee :).

Als ik een vraagprijs moet opgeven denk ik aan minimaal 1000,-. Een dealer biedt iets minder dan dat bedrag qua inruil, dus voor minder gaat ie niet weg.
 

Bijlagen

Laatst bewerkt:

BadabingBadaboom

MF veteraan
1 mrt 2009
1.949
314
030
Ha Stijn, ik heb interesse. Hoe kan ik contact met je opnemen?
ps ik kom ook uit Utrecht
 
Laatst bewerkt:

bsmpower

MF'er
11 okt 2010
189
7
Utrecht
Upje. Twijfelde om hem toch te houden maar hier op vakantie weer mooie andere 2e handjes gezien dus ga het toch maar doorzetten.
 

bsmpower

MF'er
11 okt 2010
189
7
Utrecht
Wel interesse maar dan helaas geen reactie meer terug :?. Omdat ik wat anders op het oog heb, en ik de Fazer anders binnenkort wil gaan stallen, kan er nog iets van de prijs.

Mag nu weg voor 900,-.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.