yamaha fzr 1000

blazin'

MF'er
17 jun 2004
45
0
wilsel
Heeft er iemand toevallig een foto van een yamaha fzr 1000 bouwjaar '88 tot 92 met een r1 of r6 kontje?(naked)Kan dan een mooi gedacht krijgen,hoe en wat ik allemaal moet bijkopen.En dan eventueel ideeën uitwisselen.
:}
 
Kijk hier ook eens:

FZR foto's
http://www.fzrclub.nl/forum/portal.php (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.fzrclub.nl/forum/portal.php)
 
zoiets
http://www.fzrclub.nl/forum/album_pic.php?pic_id=674 (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.fzrclub.nl/forum/album_pic.php?pic_id=674)
 
kun je zelf even bellen over prijzen:

http://www.motorslopers.tk/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.motorslopers.tk/)
 
kijk maar onder de FZR foto's en daar zie je mijn motor wel op de eerste pagina staan met alle veranderingen en verder ook nog links naar FZR sites.
 
Misschien kun je eerst eens laten zien hoe je fiets er nu uit ziet en wat je plannen ermee zijn en wat je er al aan gedaan hebt.


Ik vind zelf deze kont een stuk mooier dan die van een R1 of R6 ook omdat iedereen het al doet. Daarnaast vind ik dat de voor en achterkant dan niet altij mooi bij elkaar passen (of die moet je ook willen vervangen)

http://www.mdesign-studio.de/sites/yamaha/yamaha_1.html

(Antwoord in wel iets meer dan een zin aub)
 
Mijn plan was om van de fzr een naked-bike te maken en persoonlijk voel ik meer voor het kontje van een r6 of r1.
De motor zal ofwel gedeeltelijk naked zijn of met de kappen erop en eraan.
Mijn excuses voor de gebroken zinnen,hoopte gewoon meer info te verkrijgen door al die onduidelijke vragen l(
Dus een yamaha fzr 1000 of 600 van bouwjaar'88-'92 voor een bedrag van +-1300€
Geen slechte prijs,hoop ik?
 
over prijs gesproken,ik heb gemerkt dat in Nederland fzr's goedkoper zijn dan in Belgie(bouwjaar '88-90 :r ond de 1200€)tenzij iemand dat kan weerleggen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan