Yamaha MT-07 topic, deel 4

Hoorde net tijdens t rijden wat gerattel en nou zit er speling op mn achterspatbord/kettingbeschermer. Zit een beetje los echter zitten de moeren waarmee deze bevestigd is muurvast. Hoort dit zodat het niet kapot trilt of?
 
als je net zoals mij geen hoesje om je telefoon hebt krijg je met die allemaal krassen. En ik betaal liever 60 euro voor een telefoon houder welke er netjes uit ziet dan een enorm blok en lelijke moeren op het stuur

Gast, dat is de stuuradapter met de ramkogel...

Die is van Ram een 20€ duurder en is exact hetzelfde. Heb ze namelijk beide in mijn handen gehad..
 
933CF7DC-4F44-4141-B25D-DB8E4F02306E.jpeg
 
Hallo allemaal mijn naam is Kevin en kom uit Oud-Beijerland. Ik volgde het forum al een tijdje. Maar ik kan nu eindelijk zeggen dat ik ook in het bezit ben van een MT07.

Hiervoor heb ik tweejaar gereden op een MT03 uit 2009.

Maar wauw wat een motor Bekijk bijlage 1425515
Welkom hier :W Mooi exemplaar :]
Het pittoreske Beijerland... Dat is om de hoek (Spijkenisse), daar heb ik ook nog gewoond, vlakbij zwembad de Boogerd. Enige plaats in de Hoeksche Waerd waar ik nog wel eens naar terug zou willen. Al zal het voorlopig nog er doorheen rijden blijven :]
 
Sta op het punt deze ram mount set te kopen voor de mt. Twijfel alleen of mijn galaxy S10 (met hoesje) in de X-grip past..
Iemand ervaring met een grote telefoon met onderstaande X-grip?

Set:
https://www.cameranu.nl/nl/p1256265/ram-mounts-ram-b-272u-1-ball-9mm-holehttps://www.cameranu.nl/nl/p849185/ram-mounts-ram-b-201u-a-short-double-socket-arm-voor-1-balhttps://www.cameranu.nl/nl/p760895/...universal-x-grip-iv-large-phone-tablet-cradle

Het loont om dit mt 07 topic eens helemaal door te lezen of de zoekfunctie te gebruiken. Een paar vragen welke je hier stelden zijn al eens besproken. Niet dat ik je niet wil helpen hoor 😃 maar zo staan er ook vele andere tips/nuttige info tussen.

Zie mijn eerdere reactie aangaande de ram Mount;
https://www.motor-forum.nl/threads/yamaha-mt-07-topic-deel-4.443056/page-33#post-29201584
En om je vraag te beantwoorden;
Ik heb ook de grote x-grip i.c.m. een iPhone XS. Ik heb destijds beide formaten besteld om te testen welke het beste paste bij m’n telefoon. En de kleine variant paste wel alleen zaten de pootjes precies op de aan/uit knop en volume knoppen. De grote variant past precies. Ik heb niet heel veel speling over maar m’n tel is nog nooit verschoven tijdens het rijden. Ik heb dan ook uit voorzorg de rubbers bevestigd.

Je kunt ze zelf natuurlijk ook beide bestellen en degene welke je niet nodig hebt terug te sturen?
 
Laatst bewerkt:
Hallo allemaal mijn naam is Kevin en kom uit Oud-Beijerland. Ik volgde het forum al een tijdje. Maar ik kan nu eindelijk zeggen dat ik ook in het bezit ben van een MT07.

Hiervoor heb ik tweejaar gereden op een MT03 uit 2009.

Maar wauw wat een motor Bekijk bijlage 1425515

Welkom bij de club :]

Mooie motor! 😁 Ik zit zelf ook nog te twijfelen over rode velg stickers. Ergens heel vet ma ook weer jammer dat het de volledig zwarte look afbreekt. Ik denk er nog eens goed over ma🤔
 
Echt wtf..... :( :( :(

Bestel je dit op ebay...
_20190911_201919.JPG

_20190911_201945.JPG


En dan krijg je dit thuisgestuurd, ben me niet zo'n klein beetje over de zeik... :( :( :(

DSC_0461.JPG


Eerst maar eens kijken wat de verkoper erover te zeggen heeft. Reageert ie niet, dan speelt ik het via PayPal.... :(
 
Gisteren een andere schakelset weten te vinden, maar dan ook met een zwarte schakelstang. Heb goede hoop dat deze wel verstuurd wat ie op de afbeeldingen heeft staan in zijn advertentie.

Van de verkoper die de zooi verstuurd heeft, heb ik nog niets gehoord. Maar dat zal anders vast wel goedkomen via Paypal.
Wil nu zsm de set vervangen hebben, dan is dat gedaan en is de MT voorlopig af.
 
Terug
Bovenaan Onderaan