Zaterdag 13 Oktober - Evaluatie

WKA

MF'er
5 okt 2001
243
0
Nunspeet
Nou, ik denk dat ondanks het gevalletje met Maximum en R1no het een toffe dag is geworden. Ik hoop dat het een beetje is geworden wat jullie ervan gedacht hadden. Ik heb het in ieder geval wel naar mijn zin gehad. :]

Laat maar weten hoe je het vond en als je foto\'s hebt... POSTEN!!! :)

De film van No Merci moeten we even kijken of we dat snel kunnen digitaliseren. We houden jullie op de hoogte :)
 
komaan wheelieking, niet met ons voeten spelen!
vertel ons toch meteen het hele verhaal

is er iemand onderuit gegaan of zo?
 
Sorry, wilde niemand ongerust maken. Maximum rijdt volgens mij gewoon mee morgen. Dat ie nu niet opneemt komt omdat hij waarschijnlijk nog onderweg naar huis is. Hij heeft verder niets en R1no ook niet. Motors zijn beide ook gewoon rijdbaar.

Ik moet nu snel weg. Het verhaal moet later maar komen.

En Maximum... Coole stoppies dude!
 
WTF is er gebeurd dat de fietsen slechts \"rijdbaar\" meer zijn?!

grmbl.. met zulks hou je mensen niet in spanning, je zegt zo goed mogelijk wtf er gebeurd is :(
 
Voorzover dat ik het weet, ik stond een stoplicht eerder te wachten, remde Max voor het stoplicht en R1no die keek net achteom en knalde toen tegen Max aan. Wat toen gebeurde kan je beter ff aan Max en R1no vragen, want ik kwam pas aanrijden toen beide motoren al op de grond lagen. Ondanks dit was het toch een geslaagde dag, en petje af voor de mannen die zo kunstig zijn met hun wheelies en stoppies. :)
 
Hee mannen /vrouwen..

Geslaagd daggie moeten we vaker doen..

Voor de foto\'s kijk op
http://inet-solutions.dhs.org/wheelie_dudes/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/inet-solutions.dhs.org/wheelie_dudes/)

Ook de foto van de crash staat er op..
en r1no er staat een VETTE foto van jou bij met vonkjes :}
 
als iedereen effe 10 minuten van die foto site afblijft zet\'k ze op een site die\'t aankan :)
 
Zo, wat was het enorm leuk zeg, uitgebreid geoefend op kneedowns, nog even zo dooroefenen en ik heb die knie ook aan de grond. ;)

Blijft koel, weet ik hoe vaak hetzelfde klaverblad rijden. :)
 
Fuck hee, ik zag vanmiddag nog een GSX-R750 die aan de rechter zijkant vlak was...A15->Afslag A50. Doet zeer aan mijn hart...

Veel schade R1no??? Tank gedeukt/gekrast?? Hoop het niet!

Maaruh, gaaf dat er zo\'n hoge opkomst is geweest!!

Waar zijn jullie wezen rijden? En waarom geen foto\'s van Max op z\'n achterewiel?? :)
 
Het was zeer zeker geslaagd. Jammer van de crash, gelukkig is de verzekering er nog :} Ik hoop dat de volgende rit een meer bochtig parcours gaat volgen :)
Het klaverblad was super, eindelijk heb ik op de openbare weg mijn knie aan de grond gehad :} Tjeetje wat moet je ongelovelijk naast je machine hangen. Ik had de kont zelfs niet meer op de buddysit.
En het allerleukste was dat ik in de eerst bocht van het klaverblad in Heerenveen direct weer de knie op de grond heb gehad. Ik heb dus zeer zeker wat geleerd, en het wordt tijd voor kneepads :)

En voor de stunters Petje af, ik doe het jullie niet na.

Totale afstand zo\'n 370km.
 
http://www.pricewatch.be/images/meeting13-10-2001/ (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.pricewatch.be/images/meeting13-10-2001/)

pics en filmpjes zodra\'k ze heb.
die inet-sollutions site gaat retetraag ;(
 
wow, 370km is veel! :)

Maaruh, als je wat vaker kneedown oefent, zal je merken dat je op een gegeven moment helemaal niet meer zoveel hoeft te hangen hoor, dan ga je gewoon platter! :) :)
 
Fuck hee, ik zag vanmiddag nog een GSX-R750 die aan de rechter zijkant vlak was...A15->Afslag A50. Doet zeer aan mijn hart...

Veel schade R1no??? Tank gedeukt/gekrast?? Hoop het niet!

Maaruh, gaaf dat er zo\'n hoge opkomst is geweest!!

Waar zijn jullie wezen rijden? En waarom geen foto\'s van Max op z\'n achterewiel?? :)

Ok dan hier ff mijn verhaal :

We reden van de snelweg een kruispunt op, ik kijk voor me 2 motoren (waaronder Max), stoplicht springt op oranje dus ik denk die rijden door en ik kijk achterom wie er volgen, kijk weer voor me staan ze stil, ik kon niet ontwijken dus vol op de rem, omdat ik schuin reed, kwam de achterkant me voorbij en raakte ik Max, ik door de lucht.

Max onderuit, schade aan de rechterkant, ik flinke schade aan de gehele linkerkant, voor spatbord weg, lampen kapot, achterrem verbogen, uitlaat geschaafd, +/- 10.000 schade. (all risk verz.)

We zijn gelijk naar een motorzaak gereden, die zeiden dat het geen probleem was als ik maar rustig deed, dus ff wat wheelies geoefend 8-)

Ondanks alles een leuke dag :] , zeker voor herhaling vatbaar, met dank aan de organisatie van Wheelieking :}
 
We hebben allebei aardig wat kuipschade...word je niet vrolijk van...mijn motor is net aan berijdbaar, niet 100% en ik ben gefilmd en er zijn aardig wat fotos gemaakt van mij op mn achter/voorwiel...ff wachten op r6yes, unstable, scarface, en die andere met filmcamera...ben ff vergeten wie het was....
maar ondanks alles, voor herhaling vatbaar :)
 
natuurlijk is er vandaag gefilmd.....

yam-r1-01-bikepics-11239.jpg


en uiteraard, tis bijna niet bijzonder :) , maakte Maximum een stoppie

yam-r1-01-bikepics-11240.jpg
 
Op Zaterdag 13 oktober 2001 20:00 schreef R1no het volgende:Max onderuit, schade aan de rechterkant, ik flinke schade aan de gehele linkerkant, voor spatbord weg, lampen kapot, achterrem verbogen, uitlaat geschaafd, +/- 10.000 schade. (all risk verz.)

lieve schat...hoe kan jij je uitlaat aan de linker kant hebben beschadigd? het is andersom hoor...jij rechts, ik links...vandaar ook mijn koppelingshendel.... :P
 
Voor de inwendige mens moet ook gezorgd worden.. :) ik weet niet of de frieterie erg blij was met 18 man (en vrouw) in een keer

yam-r1-01-bikepics-11241.jpg


en zowaar maakte R1no na zijn crash een hele mooie starters wheelie.. :)

yam-r1-01-bikepics-11242.jpg
 
lieve schat...hoe kan jij je uitlaat aan de linker kant hebben beschadigd? het is andersom hoor...jij rechts, ik links...vandaar ook mijn koppelingshendel.... :P

Ik denk dat hij wat harder is neergekomen dan dat we dachten :P denk da\'k zeker een nieuwe helm voor hem ga kopuh ;)
 
Ik zet alles even bij een andere provider neer
had het snel even op me eigen server gezet..

de film komt ook zo snel mogelijk bij een andere hosting die ik heb.. :)
 
wow, 370km is veel! :)

Maaruh, als je wat vaker kneedown oefent, zal je merken dat je op een gegeven moment helemaal niet meer zoveel hoeft te hangen hoor, dan ga je gewoon platter! :) :)

van friesland naar de mac was al een dikke honderd km, dus die tellen wel mee.

En dat knee-down gedoe. Ik ging niet veel langzamer dan de pro\'s door bocht. Zal dus wel aan het hangen liggen :) Maar het vertrouwen dat je wel genoeg grip hebt is ook erg belangrijk. Nu nog die extra centimeters van de kneepads en klaar is Auke ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan