Zen en de kunst van het motoronderhoud

Mario

Die hard MF'er
22 aug 2001
361
0
Turnhout
Kent iemand dit boek ? Het is van ene Robert M Pirsig.

Mijn vriendin heeft dat boek gekocht en moet helemaal niets van motoren weten. Ik heb dan weer een broertje dood aan zen, dus ga het ook niet meteen lezen.

Tenzij het volgens jullie een echte aanrader zou zijn. Zij zegt dat het een soort cultboek is à la \'On the road\'.

Iemand ?
 
Het heeft weinig met zen van doen en ook niet echt veel met motoronderhoud. Dat zegt de schrijver ook op een van de eerste pagina\'s.

Het is een behoorlijk pittig boek, vind ik, maar al met al best leuk.

Tom
 
Tenzij het volgens jullie een echte aanrader zou zijn. Zij zegt dat het een soort cultboek is à la \'On the road\'.

Iemand ?
kvin het een beetje gehyped.
kzal wel dom weze, maar halverwege begon het mijn interesse te verliezen.... het weerd steeds minder motor en meer psuedo wijs gelul.

maar je kan het beter zelf lezen dan andere je mening te laten bepalen.
 
Heeft inderdaad errug weinig met motorrijden te maken en meer met filosofisch gewauwel (sorry voor de liefhebbers van filosofie onder ons).
 
Laatst bewerkt:
Ik ben er aan begonnen en ik ben helemaal niet vies van psycho talk maar ik vond het eeeeenorm slecht geschreven. Ik had verwacht dat het wat langdradig zou zijn maar niet dat de manier van schrijven zo slecht zou zijn. Ik geloof niet dat ik erg ver gekomen ben voordat ik het in een hoek heb geggooid. Dus over het hele verhaal en de uiteindelijke clou (die er vast in zal zitten kan ik niets vertellen)alleen dat het zo geschreven is dat het heeeel onaantrekkelijk is om het te lezen.
 
Als je nou echt goede boeken wilt lezen, moet je de boeken van Keith Code (California SuperBikeSchool http://www.superbikeschool.com (http<img src="/styles/motor-forum/smilies/nosmile.gif" class="smilie" loading="lazy" alt=":/" title="Nosmile :/" data-shortname=":/" />/www.superbikeschool.com)) eens lezen.

Aanrader : Flick of the wrist 1 & 2 *D
 
Terug
Bovenaan Onderaan