Zondag stukkie rijden! Asfalt of AllRoad?

Mr. M

MF veteraan
17 feb 2014
1.733
95
Wageningen
Facebook
marten.renkema
Twitter
mrenkema
De 43-ste Rijnroute: Asfalt en AllRoad! Zondag 9 april

Beste allemaal,

Gaarne nodigen wij jullie uit voor onze 43-ste Rijnroute komende zondag. Ik hoop dat er meer clubgenoten komen dat vorig jaar. Met name ook omdat de routes zeer de moeite waard zijn. De picknick is weer terug en we stellen het op prijs dat je je opgeeft op ons intranet. Dan krijgen wij een beetje gevoel omtrent de inkoop. Onderstaand bericht is naar 350 man/vrouw gestuurd.

Waar gaat het reis naar toe?
Beide routes (Asfalt en AllRoad) steken via de pont in Wageningen de Rijn over, want we gaan naar het zuiden. En wel naar het grensgebied tussen Nederland en Duitsland. Daar zjn nog genoeg legale paden voor de AllRoad rijders en prachtige wegen voor de asfalt-ridders. Grensstreken zijn ook vaak wat rustiger. Kunnen we lekker doorrijden.
De Waal steken we over bij Nijmegen, zowel heen als terug. We komen langs de bouwwerken (zeker op de terugreis) van Rijkswaterstaat bij Lent: ruimte voor de rivier. Mooie plek om even te stoppen. Meer info: www.veur-lent.nl/

We zakken naar het zuiden langs de grens en keren bij Well, waarna wij er staan met onze picknick aan de oever van de Maas (zie hieronder). En ook daar is weer veel te zien en te leren. Bijvoorbeeld de ontzanding in Limburg bij Leukermeer: www.maasparkwell.nl/hoogwatergeul

Het belooft prachtig weer ter worden, Nol in 't Bosch is er helemaal klaar en wij ook. De route is prachtig en mag ook wel, want dit jaar bestaat de club 45 jaar.

Picknick!
Dit jaar organiseren we weer een picknick. We hebben een prachtig punt gevonden op de helft van route bij Well:

full


Uitzicht op de Maas, genoeg parkeerruimte en zit-plaatsen. De picknick kost 5 euro. Dat kun bij de start aangeven en betalen. Als je zeker wilt zijn van een lunch, dan is een mailtje wel handig: [email protected] Makkelijk mbt de planning.

Meer info op onze website. (over onder andere de route en track bestanden)

Ik hoop jullie ontmoeten in Wageningen.
Van harte welkom en de koffie staat klaar!

Marten Renkema
Voorzitter Rijnridders
 
Laatst bewerkt:

Mr. M

MF veteraan
17 feb 2014
1.733
95
Wageningen
Facebook
marten.renkema
Twitter
mrenkema
Komen er nog mensen van hier?
En dan met name ook de modderbriks natuurlijk ;)

Alvast goed weekend, Marten
 
Bovenaan Onderaan